Ion Ion Țiriac s-a despărțit de Sorana Cîrstea? Dezvăluiri șocante. Ce i-a făcut miliardarul sportivei

01 iul. 2022
Ion Ion Țiriac s-a despărțit de Sorana Cîrstea? Dezvăluiri șocante. Ce i-a făcut miliardarul sportivei
Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea

Final de drum pentru Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea. Cel puțin asta este ce a transmis Ilie Năstase, întrebat despre o eventuală căsătorie între cei doi.

Pentr Sorana Cîrstea lucrurile nu au mers prea bine în ultima perioadă. Sportiva nu s-a impus la Rolanda Garros, în ciuda susținerii pe care a avut-o. A fost învinsă cu un scor de 6-3, 2-6, 0-6, însă se pare că probleme apar și pe plan sentimental.

Ilie Năstase a fost contactat de cei de la playsport.ro și a fost întrebat dacă îi va cununa pe Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea, însă răspunsul lui a fost de-a dreptul surprinzător.

Fostul mare sportiv spune că nu a auzit niciodată că Ion Ion Țiriac s-ar recăsători, lucru care lasă loc de interpretări. S-au despărțit cei doi? Nu are în plan fiul miliardarului să o ceară în căsătorie pe Sorana Cîrstea?

S-a despărțit Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea? 

Nu știm, cert e că Ilie Năstase a fost surprins când a fost întrebat. El a mai adăugat că dacă ar primi o astfel de propunere nu ar refuza-o însă până acum nu a auzit nici măcar un zvon în acest sens.

”Nu m-a contactat nimeni pentru așa ceva! E pentru prima oră când aud că Ion Ion Țiriac s-ar recăsători. Nu pot face niciun comentariu, fiindcă nu știu despre ce este vorba..În plus, sunt la Roland Garros, cu o altă agendă personală. Dar dacă mi-ar propune, aș accepta cu ceamai mare plăcere. E că și copilul meu”, a mărturisit Ilie Năstase pentru sursa citată.

Să nu uităm că răspunsul lui Ilie Năstase vine după ce în spațiul public au apărut numeroase zvonuri conform cărora cuplul ar fi luat-o pe drumuri separate. Semne de întrebare au apărut și după ce Ileana Lazariuc a publicat o imagine veche alături e Ion Țiriac Jr, care de asemenea a generat semne de întrebare.