Ion Țiriac este grav blonav. Miliardarul a ținut totul ascuns, dar jurnalistul Horia Ivanovici a dezvăluit tot

21 sept. 2021
Ion Țiriac este grav blonav. Miliardarul a ținut totul ascuns, dar jurnalistul Horia Ivanovici a dezvăluit tot
Simona Halep și Ion Țiriac

Ion Țiriac a lipsit de la nunta protejatei sale, Simona Halep și toată lumea s-a întrebat de ce. Au existat multe speculații pe subiect și surse din anturajul miliardarului au înaintat mai multe scenarii.

S-a spus că relația dintre Simona Halep și Ion Țiriac s-a răcit din cauza Soranei Cîrstea, care a devenit iubita oficială a fiului său, Ion Ion Țiriac. Se știe că cele două tenismene nu s-au înțeles niciodată, așa că nimeni nu a fost surprins când s-a vorbit din nou despre asta. În plus, în ultima perioadă Țiriac a făcut multe declarații negative la adresa lui Halep.

I-a recomandat să se retragă din tenis pentru că nu o mai ajută în corpul, asta în condițiile în care ea a spus în nenumărate rânduri că vrea să mai joace încă doi trei ani. A repetat chiar și după nuntă acest lucru, când a fost întrebată despre când va avea primul copil.

Ion Țiriac este grav bolnav. De ce boală suferă

Ilie Năstase a dat și el informații cu privire la absența lui Ion Țiriac de la nunta Simonei Halep. El a spus că prietenul său s-ar afla undeva în Africa, la vântătoare, ceea ce a surprins pe toată lumea și a întărit primul scenariu. Până la urmă, omul de afaceri putea să-și satisfacă acest capriciu oricând, nu era nevoie să meargă în vacanță fix de nunta celei pe care a sfătuit-o atâția ani.

Jurnalistul Horia Ivanovici, patronul FANATIK.ro vine cu un alt scenariu, un zvon, care pare destul de plauzibil. Oricum cel lansat de Ilie Năstase este cel mai departe de adevăr.

„Rămâne, totuși, un mister unde a fost în ziua cununiei “tatăl spiritual” al Simonei, sfătosul Ion Țiriac. Diversiunea lui Ilie Năstase, “e plecat în Africa, la vânătoare”, eu n-o înghit… Lei mai sunt de împușcat și în alte vieți, protejata ta se mărită doar o dată… Personal, am auzit că Țiriac este bolnav, are pneumonie severă (nu COVID!) și starea e destul de proastă. Dacă nu este doar un zvon, îi doresc multă, multă sănătate acestui ultim Lord autentic al zilelor noastre.”, a scris Horia Ivanovici pe Fanatik.ro.