Ion Țiriac, părăsit complet de ultima iubită! Cine este femeia celebră și de ce s-a decis să plece definitiv din România

17 mai 2022
Ion Țiriac, părăsit complet de ultima iubită! Cine este femeia celebră și de ce s-a decis să plece definitiv din România

La 83 de ani, Ion Țiriac este în continuare în formă și își face permanent planuri pentru noi afaceri profitabile. Miliardarul are, însă timp și pentru vacanțe de lux și viața amoroasă. Totuși în ultima perioadă nu prea s-a mai știut nimic despre acest aspect.

Ultima lui iubită a fost Irina Deleanu, actuala președintă a Federației de Gimnastică Ritimică, fostă campioană la acest sport. Ea are în prezent 46 de ani și o fetiță dintr-o căsnicie anterioară. Ion Țiriac a promovat-o intens o bună perioadă de timp, invitând-o la toate evenimentele importante la care a luat parte.

La un moment dat, cei doi nu au mai fost văzuți împreună și s-a speculat că cei doi s-ar fi despărțit. Nu se știe exact ce s-a întâmplat, însă acum lucrurile devin destul de clare.

Irina Deleanu pleacă definitiv din România

Irina Deleanu a anunțat că s-a decis să părăsească defintiv România după Jocurile Olimpice de la Paris din anul 2024. Ea vrea să se mute în Spania, la Marbella, unde are în plan să-și deschidă o școală de gimnastică ritmică.

„Știu că s-ar putea să surprindă pe multă lume această hotărâre a mea, dar am decis să plec definitiv din România. Mă voi stabili împreună cu fetița mea în Marbella. Este un loc special, cu un vibe aparte. Cea mică se simte și ea foarte bine acolo. Eu merg în Marbella de 15 ani și petrec în fiecare an câte o lună acolo. Sigur că nu-mi va fi ușor să mă despart de prieteni, de lumea gimnasticii ritmice din România pentru care am investit atâta suflet, dar este o decizie finală, pe care nu mi-o voi schimba”, a declarat Irina Deleanu pentru Prosport.

Ultimul obiectiv pe care-l mai are fosta iubită a lui Ion Țiriac este ca România să aibă măcar o sportivă calificată la Jocurile Olimpice și să-și încheie frumos activitatea ei ca și președintă a Federației de Gimnastică Ritmică.