Irina Fodor, cea mai mare umilință pentru Gina Pistol! Dezvăluirea care o îngroapă pe iubita lui Smiley

17 mai 2022
Irina Fodor, cea mai mare umilință pentru Gina Pistol! Dezvăluirea care o îngroapă pe iubita lui Smiley
Gina Pistol și Irina Fodor

S-au dus zilele în care Gina Pistol era vedeta numărul 1 de la Antena 1. Aceasta prezenta cele mai urmărite producții ale postului și avea un statut privilegiat, plus un salariu invidiat de toate vedetele din România. După ce a născut, iubita lui Smiley a ieșit din prim plan. Astfel că producătorii i-au găsit o înlocuitoare, pe Irina Fodor.

Doar că Gina Pistol nu și-a imaginat niciodată că soția lui Răzvan Fodor va deveni preferata conducerii Antena 1 și că va primi proiect după proiect, în timp ce ea va tremura pentru postul său.

După ce Irina Fodor a prezentat Asia Express, o parte din Chefi la Cuțite, Chefi fără limite, ea a fost aleasă și pentru emisiunea LIVE de dans pe gheață. A fost prezentatoare alături de Ștefan Bănică și cu toate că a fost destul de criticată, ea a rămas prima pe listă și pentru alte producții de top.

Asia Express devine acum America Express, iar prezentatoare va fi Irina Fodor, care este în al nouălea cer. Mult timp s-a crezut că Gina Pistol va reveni la cârma show-ului numărul 1 de la Antena 1, doar că acest lucru nu s-a întâmplat.

Gina Pistol primește cea mai cruntă lovitură de la Irina Fodor

Și în timp ce Irina Fodor este numai un zâmbet și a postat pe Instagram un mesaj care a devenit viral într-un timp record, iubita lui Smiley trece din nou printr-o perioadă gri și a ales să intre în silentio stampa. Practic Irina Fodor este noua Gina Pistol de la Antena 1.

Concediul de maternitate a costat-o scump pe celebra vedetă și pare că nu s-a obișnuit deloc cu ideea că nu mai este în prim plan la postul care i-a crescut enorm imaginea.

„Dragilor, atât am să vă spun: Mexic, Guatemala, Columbia!🎊🪅🎉
Asia Express devine America Express, iar anul acesta o să străbatem peste 7000 de kilometri, prin trei țări exotice, pline de culoare, care le vor oferi celor 9 echipe de concurenți aventura vieții lor, fără urmă de îndoială! ❤️
Am așa niște emoții, de nici nu pot să vă descriu, mai ales că au mai rămas doar câteva zile până la plecare și nici nu știu ce să fac mai întâi.😬 Drumul Aurului ne așteaptă să-i descoperim comorile!”, a scris Irina Fodor pe Instagram.