Irina Fodor, cea mai puternică lovitură pentru Gina Pistol! Dezvăluirea anului legată de Asia Express

18 nov. 2021
Irina Fodor, cea mai puternică lovitură pentru Gina Pistol! Dezvăluirea anului legată de Asia Express

Irina Fodor este cea care i-a luat locul Ginei Pistol îl noul sezon Asia Express. Iubita lui Smiley a luat o pauză după ce a devenit mămică, iar competiția trebuia să continue, așa că producătorii Antena 1 au optat pentru soția lui Răzvan Fodor.

Deși Irina Fodor a fost criticată de o parte din fanii emisiunii, care au acuzat-o că ar fi mult prea crudă față de cum era Gina Pistol în sezonul anterior, vedeta nu a luat în seamă gurile rele și a continuat să își facă treaba așa cum știe mai bine.

Puțini știu însă că la capitolul studii, între Gina Pistol și Irina Fodor este o diferență uimitoare. Actuala prezentatoare a show-ului Asia Express a urmat studiile Colegiului Național ”Bogdan Petriceicu” Hașdeu din Buzău.

De asemenea, ea este absolventă a Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București. La scurt timp după ce și-a terminat studiile, Irina Fodor cochetat cu modeling-ul, iar mai apoi a făcut figurație simplă și specială, iar succesul a apărut de unde se aștepta mai puțin. Ea a devenit ulterior moderatoarea unei emisiuni pe Acasă Tv. Irina Fodor are vârsta de 33 de ani.

Câți bani încasează Irina Fodor pentru Asia Express

Despre Gina Pistol nu putem spune aceleași lucruri. Iubita lui Smiley nu are studii în domeniul jurnalistic, ba chiar nu se știe nici măcar dacă a luat sau nu examenul de Bacalaureat. Pe de altă parte, blondina a absolvit Școala de Arte și Meserii, iar încă de la o vârstă fragedă a început deja să muncească.

Spre deosebire de Irina Fodor, primul job al Ginei Pistol a fost cel de vânzătoare în orașul natal. Ulterior, aceasta a pozat în Playboy, ca mai apoi să devină din ce în ce mai cunoscută în lumea mondenă. Ea are 40 de ani, dar arată foarte bine.

Deși este o diferență destul de mare între cele două vedete, producătorii de la Antena 1 au scos mai puțini bani din buzunar pentru modificarea făcută. Conform informațiilor din presă, Irina Fodor încasează 10.000 de euro pe lună pentru a prezenta Asia Express, în timp ce Gina Pistol ar fi încasat 18.000 de euro pentru același lucru.

Încă nu se știe dacă în sezonul 5 al Asia Express, productării nu vor opta tot pentru Irina Fodor, ținând cont că este mai ieftină, iar patronii iubesc profitul.