Irina Fodor dată afară de la Asia Express chiar la finalul competiției? Gina Pistol vine cu dezvăluiri din interior

26 oct. 2021
Irina Fodor dată afară de la Asia Express chiar la finalul competiției? Gina Pistol vine cu dezvăluiri din interior
Gina Pistol și Irina Fodor

Eliminarea celei de-a treia echipe de la Asia Express, formată din Zarug și Lorelei Bratu, a încins spiritele pe internet. Mulți fani ai emisiunii au acuzat-o pe Irina Fodor că a fost mult prea dură în exprimare cu cei doi și au adus în discuție revenirea Ginei Pistol la cârma emisiunii cât mai rapid. Unii chiar s-au gândit să facă și petiții în acest sens.

Au fost fani care au cerut ca Irina Fodor să fie înlocuită la sfârșitul competiției și să apară Gina Pistol pentru a prezenta finala. Doar că Asia Express este deja filmată integral, iar acum doar se montează fiecare episod pentru public.

Trebuie menționat că acuzațiile la adresa Irinei Fodor nu sunt întemeiate. Ea a urmat doar sfaturile producătorilor, care au fost nemulțumiți de faptul că Zarug și Lorelei Bratu au refuzat sistematic să facă probe și s-a lucrat foarte greu cu ei. Gina Pistol a profitat totuși de ocazie și a vrut să le arate fanilor că ea își dorește să revină cât mai repede la Antena 1.

Cum a ajuns Gina Pistol prezentatoare la Asia Express

Iubita lui Smiley a povestit cum a ajuns ea prezentatoare la Asia Express și de altfel de fiecare dată când are ocazia ea vorbește despre acest show, tocmai pentru a menține ridicat interesul publicului în ceea ce o privește și să o asocieze cu proiectul.

Sunt multe discuții legate de faptul că Irina Fodor ar putea să o înlocuiască defintiv pe Gina Pistol la Antena 1, așa că lupta pe imagine este mare.

”Hai să vă spun povestea acestui proiect. Eu când am auzit de Asia Express, am auzit ca potențial concurent, atunci filmam Chefi la cuțite. Eu știam formate din străinătate, chiar am vrut să patricip, dar mă frământa o întrebare: «Cu cine fac eu echipă?».

”Este foarte important partenerul de joc, pentru că trebuie să fie un om care să te completeze și să te calmeze. Nu voiam o prințesă, iar dacă stau după una care stă să se aranjeze dimineața. Eu sunt foarte punctuală, pun foarte multă pasiune în tot ceea ce fac, inclusiv atunci când mă cert.

Am dat câteva probe ca prezentatoare tv. Eram atât de relaxată atunci când am dat proba, am fost cum sunt eu așa. Acum uitându-mă, mulțumesc lui Dumnezeu că sunt prezentatoare”, a povestit Gina Pistol.

Irina Fodor o va înlocui definitiv pe Gina Pistol la Antena 1?

Aceasta a vrut să precizeze și că la Asia Express a muncit foarte mult și a fost foarte implicată în proiect. În mod cert vrea să revină. Ea chiar l-a întrebat și pe Smiley într-un podcast dacă o mai lasă să plece pentru această emisiune, iar el i-a replicat zâmbind că se mai gândește. Dar decizia se află la cei de la Antena 1, care momentan înclină spre Irina Fodor, însă mai este mult până la Sezonul 5, care se va filma la anul, în primăvară probabil.

”Ai impresia că prezentatoarea ajunge acolo ca o zână, dar ziua mea începea pe la 3:30 – 4:00 dimineața. Eu ajungeam înaintea concurenților, aveam de tras cadre. Eu nu aveam timp mort, singurul timp mort era în mașină, când mă deplasam dintr-un loc în altul. Era foarte greu!”, a mai mărturisit Gina Pistol.