Irina Fodor dată afară de la Asia Express? Gafa imensă pe care a făcut-o. A primit critici foarte dure. Gina Pistol jubilează

05 nov. 2021
Irina Fodor dată afară de la Asia Express? Gafa imensă pe care a făcut-o. A primit critici foarte dure. Gina Pistol jubilează

Irina Fodor este foarte îndrăgită de echipa de producție a Asia Express, pentru că se lucrează foarte bine cu ea, fiind dispusă să respecte absolut toate sugestiile. Mai mult decât atât, și patronii trustului Intact o preferă pentru că este mult mai ieftină decât Gina Pistol. Însă cei care o tot critică sunt fanii emisiunii.

Irina Fodor a izbucnit în lacrimi acum două săptămâni, când Eliza și Cosmin Natanticu au fost la un pas de eliminare. Din fericire pentru ei, piatra a fost verde și astfel au mai rămas în competiție.

Ultima misiune pe Drumul Împăraților din Georgia a dus la eliminarea unei echipe. Cei care au pierdut cursa pentru Ultima Șansă au fost chef Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco. Aceștia au fost foarte îndrăgiți de fani, iar plecarea lor lasă un mare gol la Asia Express.

Și dacă fanii au plâns când au aflat că cei doi simpatici italieni sunt eliminați, ei bine Irina Fodor a afișat o atitudine rece și detașată, în total contrat față de ceea ce arătase cu soții Natanticu. Astfel prezentatoarea a părut că face diferență între concurenți și că nu este deloc echidistantă, așa cum o cere fișa postului.

Gafa imensă făcută de Irina Fodor

“Săptămâna asta, Irina Fodor nu a mai plâns. Și-a luat rămas bun cu zâmbetul pe buze. Săptămâna trecută plângea.”, “Ce să vezi?! De dată asta nu a mai plâns nimeni”, “Vulpița de Irina a plâns săptămâna trecută, acum…”, au fost doar câteva dintre reacțiile acide ale fanilor Asia Express.

Irina Fodor a mai fost foarte criticată și la eliminarea echipei formate din Zarug și Lorelei Bratu. Ea a fost acuzată pentru duritatea ei și pentru cuvintele negative pe care le-a rostit la adresa celor doi influenceri.

Totuși este posibil ca atitudinea Irinei Fodor să vină în contextul în care producătorii stabiliseră deja că Patrizia și Francy nu mai pot continua competiția. Următoarea destinație este Iordania, unde temperaturile sunt foarte mari. Ori Patrizia Paglieri a acuzat probleme de sănătate în ultima perioadă, iar căldura nu ar fi făcut altceva decât să-i agraveze starea.

În acest context, Irina Fodor nu a putut juca un rol și s-a comportat firesc. Gina Pistol nu poate decât să se bucure că fanii îi critică rivala și o compară mereu cu ea. Iubita lui Smiley speră să-și recupereze postul pentru sezonul 5. Momentan producătorii Antena 1 nu au luat nicio decizie în acest sens.