Irina Fodor îi dă lovitura decisivă Ginei Pistol! Decizia luată de producătorii Asia Express: „Are prea multe figuri”

19 sept. 2021
Irina Fodor îi dă lovitura decisivă Ginei Pistol! Decizia luată de producătorii Asia Express:
Gina Pistol și Irina Fodor

Primul episod din sezonul 4 al Asia Express cu Irina Fodor prezentatoare a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, lăsând mult în urmă show-ul muzical SuperStar România, cu Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams în juriu.

Gina Pistol a fost gazda primelor trei sezoane, iar aceasta prezenta și Chefi la Cuțite. După ce a plecat în concediu de maternitate, ea a fost înlocuită de Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, câștigătorul ultimului sezon Asia Express alături de chef Sorin Bontea.

Mai multe surse au dezvăluit pentru ShowBlizt.ro că întreaga echipă de producție a fost foarte încântată de Irina Fodor, care este și în grațiile conducerii Antena 1. Aceasta este foarte adaptabilă și se lucrează ușor cu ea. Nu are pretenții de divă și cel mai important pentru patroni, este mult mai ieftină față de Gina Pistol, care are un onorariu dublu.

Irina Fodor, preferata conducerii Antena 1

Deși iubita lui Smiley se aștepta ca publicul să-i simtă absența, ei bine acest lucru nu s-a întâmplat. Asia Express a fost lider de audiență și fără ea, iar același surse ne-au dezvăluit că tot Irina Fodor ar putea prezenta și sezonul 5, chiar dacă Gina Pistol s-a grăbit să anunțe că va revenit din concediu în curând.

Momentan Irina Fodor se află în Greci, alături de chef Sorin Bontea, Cătălin Scărlătesc și Florin Dumitrescu, unde filmează pentru un nou show culinar, altul decât Chefi la Cuțite, unde s-ar putea să rămână prezentatoare tot Gina Pistol.

Cert este că o parte din echip de producție consideră că iubita lui Smiley are prea multe fițe și o preferă pe Irina Fodor, care are toate șanse să devină noua super vedetă a trustului Intact.