Irina Tănase s-a apucat de facultate! Ce studiază iubita lui Dragnea și cât a plătit ca să termine cu brio primul an, deși n-a dat pe la cursuri

23 sept. 2021
Irina Tănase s-a apucat de facultate! Ce studiază iubita lui Dragnea și cât a plătit ca să termine cu brio primul an, deși n-a dat pe la cursuri
Irina Tănase și Liviu Drganea

Probleme penale ale logodnicului său, Liviu Dragnea au inspirat-o pe Irina Tănase să se apuce de o nouă facultate, după ce în trecut a mai absolvit una. De data aceasta a ales Dreptul la Universitatea Spiru Haret. Primul an l-a terminat cu brio.

Note mari și nicio restanță, deși n-a dat pe la școală aproape deloc. Pentru a fi studentă, Irina Tănase a scos din buzunar doar pentru primul an 4800 lei. Dar își permite și asta pentru că Liviu Dragnea are o avere fabuloasă.

Desigur, oficial el spune că este sărac și asta pentru că DNA i-ar pune sechestru pe banii din dotare, astfel că preferă să spună că momentan este întreținut de iubita lui.

„Nu mor de foame. Trăiesc cu o parte din salariu. Și cu ce câștiga Irina. Mă mai ajută copiii”, a spus Liviu Dragnea, atunci când a fost întrebat în cadrul unui interviu la Realitatea Plus din ce trăiește.

Ce vrea să devină Irina Tănase

Irina Tănase a terminat în trecut Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul ASE, iar acum la 28 de ani s-a decis că vrea să devină avocat sau judecător, în niciun caz procuror.

Ea avea doar 22 de ani când l-a cunoscut pe Liviu Dragnea. Lucra la Asesoft, firma lui Sebastian Ghiță. Cumva a venit în contact cu fostul președinte PSD, iar acesta a angajat-o ca asistentă. Iar apoi i-a devenit iubită, mai întâi secretă, apoi oficială. Aceasta i-a rămas alături chiar și când a fost în închisoare.

Despre Liviu Dragnea s-a spus că ar mai fi avut o relație interzisă și cu Cătălina Ștefănescu, pe care la 24 de ani a făcut-o deputat de Teleorman. Doar că ajunsă în prim plan, aceasta s-a orientat către politicieni mai tineri ca Dan Șova. Ambii au devenit istorie în PSD și nu mai au tangențe cu domeniul momentan.