Iulia Vântur rupe tăcerea! Motivul pentru care a refuzat să mai prezinte cu Ștefan Bănică vreo emisiune. Ce s-a întâmplat între cei doi

03 mai 2022
Iulia Vântur rupe tăcerea! Motivul pentru care a refuzat să mai prezinte cu Ștefan Bănică vreo emisiune. Ce s-a întâmplat între cei doi

Îndrăgita vedetă se bucură în momentul de față de un succes impresionant pe plan muzical și de o relație împlinită cu actorul Salman Khan. Totuși, nu multe persoane știu că aceasta a refuzat să prezintă o emisiune împreună cu Ștefan Bănică.

Iulia Vântur a vorbit recent despre motivul din spatele deciziei sale într-un oferit pentru playtech.ro. În acest context, vedeta a dezvăluit și că nu ar refuza să revină în televiziune, dacă ar primi o propunere pentru un proiect care să fie pe placul ei.

Legat de zvonurile conform cărora ar fi putut să prezinte emisiunea „Dancing on Ice – Vis în doi”, împreună cu Ștefan Bănică, vedeta a spus că nu putea face acest lucru, deoarece era plecată în SUA. Ea a spus de mai multe ori că a rămas prietenă cu celebrul artist, dar nu au mai fost văzuți împreună. La un moment dat s-a zvonit că între cei doi ar fi fost o idilă secretă când prezentau Dansez pentru tine și de aceea a și apărut separarea de Marius Moga. Zvonurile nu au fost niciodată confirmate.

„În perioada respectivă eram plecată cu turneul meu muzical în SUA, deci nu puteam”, a dezvăluit Iulia Vântur.

Iulia Vântur a lansat recent o nouă melodie

În altă ordine idei, Vântur a lansat recent și o nouă melodie! Vedeta a avut mai multe concerte în SUA iar piesa scoate în evidență experiența căpătată în urma turneului. Mai mult, aceasta lucrează în momentul de față și la un proiect cinematografic în care starul este chiar Salman Khan, iubitul ei!

„Am avut recent un turneu muzical în zece orașe din SUA, în New York, Washington, Chicago… Deci, cânt. M-am aflat în această postură și acum trei ani, înainte de pandemie, când am cântat tot în Statele Unite, iar acum a fost primul show mare pe care l-am făcut.

Am de terminat un proiect, un documentar serial, o poveste, portretul unui star văzut de toți cei din jur, iar starul este Salman Khan. Eu fac interviurile, e conceptul la care m-am gândit eu și pe care l-am pus în practică”, a povestit Iulia Vântur.