Iulia Vântur s-a întors în India! Cu ce se ocupă acum acolo fosta vedetă PRO TV

07 oct. 2021
Iulia Vântur s-a întors în India! Cu ce se ocupă acum acolo fosta vedetă PRO TV
Sursa foto: Instagram

După o perioadă îndelungată petrecută în România, Iulia Vântur s-a întors în India, acolo unde de un deceniu formează un cuplu cu celebrul actor de la Bollywood Salman Khan. Se pare că nu a avut prea mult timp să se acomodeze cu schimbarea de locație că vedeta s-a și apucat de treabă. La ce proiecte lucrează în prezent?

Iulia Vântur s-a apucat imediat de treabă cum a ajuns înapoi în Mumbai. S-a dus glonț la studiu unde se pare că s-a apucat intens de muncă pentru o nouă piesă. Aceasta a făcut câteva dezvăluiri în acest sens fanilor pe conturile ei de socializare, dar nu a vrut să dea prea multe detalii.

„Înregistrăm un nou cântec, un cântec despre iubire. O să vă placă, sunt sigură. Tocmai ce am avut un shooting. Sunt aici cu echipa. Nu vă pot arăta încă despre ce e vorba”, a spus Iulia Vântur.

În plus, ea ar fi refuzat să joace într-o producție alături de partenerul ei de viață, Salman Khan.

„Da mi s-a oferit propunerea, dar ideea e că nu vreau … poate nu-mi doresc să jucăm împreună … ”, a declarat aceasta.

Cât de greu s-a adaptat la viața din India

Iulia Vântur a vorbit recent și despre cum s-a adaptat în India, ea recunoscând că nu i-a fost deloc ușor acest lucru. S-a simțit departe de familie și de prieteni, dar consideră că acolo este locul menit să fie și nu s-a înșelat.

„Oricât de greu ar fi şi oricât de jos de ajungi, din punct de vedere emoțional, nu faci decât să găsești putere pentru a te ridica şi mai sus. Indiferent de situație, oriunde aș fi în lumea asta, eu mă am pe mine și ştiu că am cu ce și, știu că voi fi bine indiferent de situație.

Da, au fost momente în care aveam nevoie de părinți și aveam nevoie de prietenii mei de-o viață. Nu este ușor să trăiești într-o țară în care nu te-ai născut. Dar mi-am dorit să ajung acolo. A fost o alegere pe care am făcut-o cu bună știință.

Mi-am urmat intuiția şi sufletul și chiar dacă, la un moment dat, devine foarte greu, cumva ajungi într-o destinație care era menită ție, o destinație de care tu aveai nevoie, o călătorie de care tu aveai nevoie.

Călătoria asta pe care am făcut-o în India cu siguranță aveam nevoie de ea. Din punct de vedere emoțional, simt că am crescut foarte mult. Chiar și profesional, am experimentat atât de mult, am descoperit atât de mult chiar și prin experiențele astea profesionale, dar mai ales prin cele personale și așa cum spuneam: avându-te doar pe tine, înveți atât de multe despre tine, despre viață, despre oamenii din jur și înveți, de fapt, cum să îţi manageriezi viața, de fapt.

Eu știam că pot, dar pentru părinții mei, una la mână pentru că sunt singurul copil, sunt fată și sunt într-o țară străină, la ei grijă e și mai mare”, a declarat Iulia Vântur la un post de televiziune.