Jador a revenit la Survivor România în cârje. Ce a povestit Musty despre el imediat după ce a văzut că acesta a fost reprimit în competiție

22 mart. 2021
Jador a revenit la Survivor România în cârje. Ce a povestit Musty despre el imediat după ce a văzut că acesta a fost reprimit în competiție
Jador la Survivor România

Jador a fost cel mai votat concurent de la Survivor România, dar în urmă cu aproximativ o lună acesta s-a accidentat grav la genunchi. Diagnositicul medicilor ar fi fost luxație la genunchi, conform jurnaliștilor de la Voxbiz.ro. Astfel, Faimosul are nevoie de repaus și recuperare. După trei săptămâni de absență din tabăra de joc, acesta a reintrat în competiție, însă în cârje.

Jador are în continuare piciorul în ghips și își susține colegii de pe margine, făcând o gălăgie infernală și destabilizându-i pe Războinici. De altfel, o dată cu reintrarea lui în competiție, Faimoșii au câștigat toate jocurile sau au pierdut la limită. Unul dintre cei cu care a intrat cel mai mult în conflicte de-a lungul timpului a fost Musty, care a fost deja eliminat din competiție.

Ce a spus Musty despre Jador după ce acesta a reintrat în concurs în cârje

Acesta este fratele cântărețului Kamara și spera să ajungă până în finala Survivor România, mai ales că el era un adevărat lider al echipei, cel care îi ținea uniți practic. Totuși, o parte din colegi l-au contestat permanent, iar publicul l-a taxat. Astfel că atunci când a fost propus spre eliminare, el nu a fost salvat de cei de acasă și a părăsit competiția.

Musty la Survivor România

După ce Jador a reintrat în competiție accidentat, Musty a avut o reacție pe rețelele de socializare, care a fost foarte apreciată de fani. Manelistul continuă să fie cel mai iubit concurent de la Survivor România.

„Jador își cere scuze, iar eu le accept. La rândul meu, îmi pare rău că am avut o reacție dură la adresa lui.Așa cum am spus, Jador își cere mereu scuze când greșește. Acel incident nu ne caracterizează pe niciunul dintre noi. Survivor România e o poveste de neuitat. Hai, Războinicii!!!”, a scris Musty pe contul său de socializare.

Ce relație are Musty cu Mellina

Fratele lui Kamara a ținut să lămurească lucrurile și cu privire la relație pe care a avut-o cu Mellina. Despre cei doi s-a zvonit că ar fi mult mai apropiați decât ar fi cazul. Musty a explicat că el și-a văzut colega doar ca o surioară mai mică, pe care a simțit nevoia să o protejeze pentru că plângea des de foame. Mai mult decât atât, Războinicul a recunoscut că în prima lună nu a suportat-o deloc pe Mellina și că ulterios s-a apropiat de ea.