Jenant! Câte clase are Valentina Pelinel? Soția lui Cristi Borcea nu are nici Bacul. La ce vârstă a renunțat la școală

14 nov. 2021
Jenant! Câte clase are Valentina Pelinel? Soția lui Cristi Borcea nu are nici Bacul. La ce vârstă a renunțat la școală
Sursa foto: Facebook

Cristi Borcea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Valentna Pelinel. Cei doi au plan chiar să facă și cel de-al patrulea copil pentru a avea o familie completă.

Puțini știu însă că deși duce o viață de lux, Valentina Pelinel nu a excelat la capitolul studii. Deși are 40 de ani, soția lui Cristi Borcea nu a dat nici măcar examenul de Bacalaureat, deci de Facultate nici nu putem vorbi.

Valentina Pelinel a mărturisit că deși a intrat la liceu cu media 9.40, a ales să nu mai dea și examenul de Bacalaureat și nu regretă deloc alegerea făcută. Soția lui Cristi Borcea a intrat la liceul Sf. Sava cu media 9.40, dar a renunțat la școală pentru cariera de model.

A devenit Miss România la doar 15, însă nu s-a putut bucura pe deplin de titlu. În același an tatăl Valentinei Pelinel s-a stins din viață, iar vedeta s-a hotărât să urmeze o carieră în modeling.

Deși s-a ferit să vorbească mereu public despre studiile ei, soția lui Cristi Borcea a vrut să elimine orice informație falsă care ar fi putut apărea. Ea mărturisea că a plecat din țară și a abandonat studiile din cauză că nu avea suficienți bani și de asemenea, își asumă faptul că nu a dat Bacalaureatul nici măcar după ce s-a întors.

Motivul pentru care Valentina Pelinel a renunțat la studii

”În școală nu eram bună la matematică, dar mă descurcam la română. Vreau să lămuresc și chestia asta cu Bac-ul. Am intrat la Sava cu 9.40. Eram singura dintre elevii buni care nu și-a permis să facă meditații. Am plecat din țară pentru că muream de foame și nu-mi pare rău că am făcut-o. Așa am prins trenul ăsta. E adevărat că nu m-am întors să dau Bac-ul și mi-o asum”, a declarat Valentina Pelinel.

Nici măcar acum, vedeta nu s-a mai gândit să dea examenul. Pentru ea este mai mult decât suficient stilul de viață pe care îl are.

”Multe persoane au urmat școli particulare, plătite. Oamenii mă cunosc, știu să vorbesc, fac dezbateri. Niciodată nu vorbesc mai mult decât pot să duc, despre lucruri pe care nu le cunosc”, a mai spus soția lui Cristi Borcea.

Și soțul ei a fost într-o situație similară, dar spre deosebire de ea, Cristi Borcea, deși și-a întrerupt studiile, în clasa a X-a, le-a reluat după Revoluție și a reușit să ia BAC-ul la vârsta de 26 de ani.