Jenant! Ce i-a făcut Anamaria Prodan lui Codrin Ștefănescu. Motivul rușinos pentru care s-au despărțit

18 nov. 2021
Jenant! Ce i-a făcut Anamaria Prodan lui Codrin Ștefănescu. Motivul rușinos pentru care s-au despărțit

Anamaria Prodan trece acum prin cel de-al doilea divorț. Impresara divorțează de Laurențiu Reghecampf, alături de care a avut o căsnicie ani de zile. Cu mult timp înainte de a ajunge în brațele antrenorului însă, aceasta a avut o relație cu renumitul politician, Codrin Ștefănescu.

Puțină lume a știut de relația lor. Codrin Ștefănescu a mărtursit recent că cel mai mult l-a atras faptul că Anamaria Prodan devenise în acea perioadă primul jurnalist de sex feminin care se implica în subiecte sportive.

S-a întâmplat în urmă cu mai bine de 25 de ani. Cuplul a avut o relație de aproape un an de zile, ba chiar politicianul povestește că mama sa o îndrăgea destul de mult pe impresară.

S-au despărțit pentru că nu se mai suportau, povestește politicanul. El susține că Anamaria Prodan era vedetă în acea perioadă, iar în relație începuseră deja să se simtă tensiunile. Politicianul a negat de asemenea și zvonurile conform cărora ar fi fost părăsit pentru Laurențiu Reghecampf.

Codrin Ștefănescu, părăsit pentru Laurențiu Reghecampf?

”Am fost împreună cu Anamaria prin ’90 când eram puști, din 95 până în ’96, ceva de genul ăsta. Mama o iubea pe Anamaria și maica-sa mă iubea pe mine. La un moment dat, nu ne mai suportam, am căzut de acord să ne despărțim. Eram două bucăți de cremene. Pe vremea aia, ea era vedeta, avea emisiune, era singurul jurnalist de sport femeie.

Era nebunie, vorbea despre scoruri, despre pariuri. Când ieșeam cu ea în lume, toată lumea știa de Anamaria Prodan și am rămas într-o relație de prietenie. Asta se întâmpla cu mult înainte de a-l cunoaște pe Reghecampf.”, a dezvăluit Codrin Ștefănescu, la Kanal D.

Întrebat dacă Laurențiu Reghecampf a fost motivul despărțirii, politicianul a evitat să dea un răspuns. În schimb, el susține că are o relație de prietenie chiar și acum cu Anamaria Prodan.

S-au mai văzut în cadrul anumitor evenimente, ba chiar îi leagă prea multe amintiri ca să rămână indiferenți.

Noi am rămas împreună că frații și până astăzi avem o relație nemaipomenită. Amândoi am iubit-o imens pe Ionela. Amândoi am iubit-o imens pe mama. I-am făcut ultima dată ziua de naștere a Ionelei cu puțin timp înainte de a muri și i-am cântat «La mulți ani» știind că cancerul a mâncat-o și simțea, îi dădeam curaj, îi ziceam, «Hai, mai, Ionele că ești roșie în obrăjori». Mă leagă atât de multe amintiri de Anamaria, sunt prietenii mei și ea și Reghecampf. Eram doi puști frumoși și nebuni și s-a întâmplat cu mulți timp în urmă.”, a mai spus politicianul.