Jenant! Cu ce femeie a înșelat-o Laurențiu Reghecamf pe Anamaria Prodan prima dată? Nu cu actuala iubită

02 nov. 2021
Jenant! Cu ce femeie a înșelat-o Laurențiu Reghecamf pe Anamaria Prodan prima dată? Nu cu actuala iubită

Anamaria Prodan a plecat în Dubai și are apariții contradictorii. Pe de o parte încearcă să arate publicului că este foarte puternică și se simte bine, pe de alta se prezintă cu lacrimi în ochi, devastată de perioada prin care trece. Ea a acordat un amplu interviu pentru FANATIK în care povestește ce s-a întâmplat între ea și Laurențiu Reghecamf.

Impresara spune că fără ea actualul soț ar fi rămas probabil un nimeni. Când s-au cunoscut era un antrenor la o echipă din Liga a doua din Germania. Treptat la propulsat la cele mai mari cluburi din România și astfel a devenit un nume.

Anamaria Prodan a ținut să sublinieze că toate averea este a ei, de la mama sa, Ionela Prodan și că soțul său va primi probabil în urma partajului mai nimic. Au doar două case de împărțit, una în SUA și una la Snagov.

Anamaria Prodan tot nu înțelege ce s-a întâmplat

Întrebată de ce a negat mereu divorțul și faptul că lucrurile nu mai funcționează între ea și antrenorul de la CSU Craiova, acesta a răspuns că nu a bănuit că se va ajunge atât de departe. Mai mult decât atât, în urmă cu câteva luni, ei au mers împreună la Biserică să-și reînoiască jurămintele.

Ea a mai adăugat și că s-au comportat tot timpul ca soț și soție, inclusiv din punct de vedere intim, așa că nu avea cum să bănuiască faptul că el iubește o altă femeie.

„Este un mit că femeia simte, că femeia miroase. Eu am avut o perioadă foarte încărcată, am avut o perioadă cu mama mea pe care am încercat să o salvez și am fost plecată foarte mult timp. Dar am crezut că soțul meu înțelege lucrul ăsta, că mă susține, pentru că noi avem cam totul de la mama mea.

Și mi se pare… nedrept chiar și pentru mama mea, și pentru tatăl lui, care sunt morți și ne privesc de acolo de undeva… Și mă gândesc dacă toată această căsnicie nu a fost din partea lui o minciună și o spoială de dragoste, mi-e greu și să mă gândesc, mi-e greu să mă concentrez la ce am de făcut pentru că nu ai cum să înțelegi… Nici nu știu dacă doar cuvintele ar fi suficiente.

Când ajungi la o vârstă te gândești, la aproape 50 de ani, ai copii mari, de 22 de ani, de 21, 19, 13, și îți dorești foarte tare să îți crești nepoții, să te uiți cu mândrie la ceea ce ai făcut. Copiii tăi să fie mândri și să se mândrească cu tine… De asta spun că pentru noi e ceva cumplit”, a declarat Anamaria Prodan pentru FANATIK.

Când a înșelat-o prima dată Laurențiu Reghecamf pe Anamaria Prodan

Întrebată dacă știe când a fost înșelată prima dată, aceasta a evitat să dea un răspuns ferm, însă se poate deduce că în urmă cu mai mult timp și că soțul său a optat pentru femei ușoare, pe care probabil le-a și plătit. Impresara le-a numit femei din oraș.

Astea sunt niște întrebări la care răspunsul rămâne între noi (între Anamaria și Laurențiu Reghecampf, n. red). Ar trebui să fie încă o lecție pe care, eu, Anamaria Prodan, le-o dau bărbaților: nu ești bărbat în momentul în care îți cauți confirmări în femei din oraș. În femei care nu au legătură cu lumea ta, în femei care nu au nicio realizare. Astfel de femei nu au cum să-ți confere, să îți întărească faptul că tu ești bărbat. Dacă tu nu te simți bărbat, nu ești bărbat.”, a mai spus Anamaria Prodan.