La ce sumă de neimaginat se ridică astăzi averea lui Gigi Becali. Se va supăra când va afla că cifrele au fost făcute publice

22 nov. 2021
La ce sumă de neimaginat se ridică astăzi averea lui Gigi Becali. Se va supăra când va afla că cifrele au fost făcute publice

Gigi Becali nu se poate plânge deloc din punct de vedere financiar. Patronul FCSB a fost dat de gol de un coleg apropiat care a spus la ce sumă se ridică averea acestuia, în condițiile în care acesta ar fi trebuit să plătească o clauză de 500.000 de euro din contractul lui Edi Iordănescu care a renunțat la colaborarea cu FCSB.

FCSB anunța duminică că s-a ajuns la un acord cu Edward Iordănescu privind încetarea contractului, fără pretenții financiare din partea niciuneia dintre părți.

„Mulțumim, Edward Iordănescu! FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Edward Iordănescu pentru încetarea contractului, fără pretenții financiare din partea niciuneia dintre părți. Clubul nostru îi mulțumește pentru implicarea și efortul depus în conducerea echipei și îi dorește mult succes în continuare!„, a anunțat FCSB.

Informația a fost ulterior confirmată și de Gigi Becali, care a mărturisit că deși avea o clauză în contract potrivit căreia primește 500.000 de euro dacă este demis, Edi Iordănescu a decis să plece de la FCSB fără să aibă alte pretenții financiare, nemulțumit că Gigi Becali a criticat des echipa în ultima săptămână.

”E adevărat că a plecat Edi Iordănescu. Nu a avut nicio pretenție financiară, doar banii pe care i-a muncit. Nu a vrut nici măcar salariul până în decembrie”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Ce avere are Gigi Becali

Înainte ca FCSB să vină cu informația oficială referitoare la plecarea lui Edi Iordănescu, Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre ce s-ar fi putut întâmpla în cazul în care Becali avea de plătit clauzele de 500.000 de euro.

Cu alte cuvinte, potrivit acestuia, suma de 500.000 de euro este pentru Gigi Becali un nimic și nu i-ar fi încurcat deloc milioanele de euro pe care le deține la momentul actual.

Ba mai mult de atât, deși este conștient că patronul FCSB s-ar putea supăra când va auzi declarațiile, aceasta a mărturisit că averea lui Becali se ridică doar cash la 200-300 de milioane de euro și nu este deloc departe de Ion Țiriac.

”Da, pentru Gigi Becali e 500.000 de euro cum e pentru tine 5 lei. Sau pentru mine 500 de euro. Asta e diferența. El stă pe cash acum pe 200-300 de milioane de euro. Cash, rețineți ce vă spun acum. Chiar dacă mă va înjura pentru treaba asta, vă spun sigur.

Țiriac are și el. Eu muncesc pentru mine și pentru copii mei, dar nu mă pot compara cu Gigi Becali”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport Live.