Lady Gaga a fost violată. Cine este bărbatul celebru care a făcut-o să treacă prin clipe de coșmar: „Îmi este frică de el”

22 mai 2021
Lady Gaga a fost violată. Cine este bărbatul celebru care a făcut-o să treacă prin clipe de coșmar:
Lady Gaga

Lady Gaga are astăzi 35 de ani și este una dintre cele mai populare artiste la nivel internațional. Aceasta a cunoscut succesul încă de acum mulți ani și s-a remarcat prin stilul său dezinvolt, dar și prin muzica de excepție pe care chiar ea a compus-o. Puțini sunt cei care au știut că vedeta a trecut printr-o adevărată dramă când avea 19 ani.

În documentarul renumitei Oprah Winfrey, Lady Gaga a recunoscut că a fost violată în urmă cu 15 ani de un producător muzical, al cărui nume nu vrea să-l facă public. Aceasta a mărturisit că după acest moment oribil prin care a trecut nu a mai fost același om și că și astăzi resimte sechelele după acel eveniment pe care și-ar dori să-l uite.

Lady Gaga a povestit cum a fost violată la doar 19 ani

La scurt timp, Lady Gaga a picat într-o depresie cruntă, dar a reușit să se adune și să lanseze albumul de debut „The Fame”, la doi ani de la abuz. Artista a fost diagnosticată cu stres post-traumatică, iar crizele de panică îi apar chiar și acum, după atât de mulți ani.

„Aveam 19 ani și lucram în industrie, iar un producător mi-a spus să mă dezbrac. Am refuzat și am plecat, dar m-au amenințat că îmi vor arde toată muzica. Și nu s-au oprit. Pur și simplu am paralizat. Nici măcar nu-mi mai amintesc”, a spus Lady Gaga, potrivit The Guardian.

Lady Gaga și Bradley Cooper au jucat împreună în filmul de mare succes, A Star Is Born

Artista a spus cu lacrimi în ochi că nu a avut niciodată curajul să-și confrunte răpitorul și că nici nu are de gând să-i spună vreodată numele. Mai mult decât atât, ea a dezvăluit că a și rămas însărcinată la acel moment și că motivul pentru care face toate aceste mărturisiri acum este pentru ca alții să învețe din drama ei.

Lady Gaga a rămas cu probleme grave de sănătate după acest eveniment dramatic

„Înțeleg toată această mișcare #MeToo, înțeleg că unii oameni se simt mai confortabil să facă asta, dar eu nu. Nu vreau să-l mai văd niciodată pe acel om, îmi este frică de el. Cum să explic oamenilor că am privilegii, bani și putere, dar că mă simt groaznic? Cum să faci așa ceva? Nu sunt aici să-mi spun povestea ca să-mi plângă cineva de milă, e în regulă. Deschideți-vă inima pentru altcineva. Am trecut prin asta iar oamenii au nevoie de ajutor. Este parte a procesului meu de vindecare, că vorbesc cu voi„, a mai spus Lady Gaga.

Lady Gaga și-a anulat de multe ori concertele din motive de sănătate, iar după ce a consultat numeroși medici a ajuns la concluzia că organismul ei reacționează în acest mod din cauza traumelor din trecut. Artista nu a reușit nici acum să depășească acel eveniment care i-a marcat viața pentru totdeauna.

Ce s-a întâmplat cu sarcina artistei

„Nu-mi mai simțeam trupul. La început am simțit durere, apoi amorțeală, apoi mi-a fost rău săptămâni de-a rândul. Mi-am dat seama că a fost aceeași durere pe care am simțit-o când persoana care m-a violat, m-a abandonat, însărcinată, la colțul străzii, la casa părinților mei, pentru că vomitam și îmi era rău. Pentru că am fost abuzată și încuiată în studio, luni la rând”, a mai povestit artista.

Ea nu a dat detalii despre ce s-a întâmplat cu sarcina, dar probabil a renunțat la copil.