Laurențiu Reghecamf are OFICIAL o nouă iubită și se va căsători cu ea! Tânăra este însărcinată în 3 luni. Anamaria Prodan este disperată

10 oct. 2021
Laurențiu Reghecamf are OFICIAL o nouă iubită și se va căsători cu ea! Tânăra este însărcinată în 3 luni. Anamaria Prodan este disperată

Nu mai este nicio șansă de împăcare între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf. Divorțul a devenit inevitabil. Antrenorul de la CSU Craiova s-a mutat cu iubita lui, iar aceasta este deja însărcinată în trei luni. Sunt informațiile pe care jurnaliștii de la FANATIK.ro le dau ca sigure.

Laurențiu Reghecamf este foarte fericit alături de Corina Bilcon, cu care ar avea o relație de mai mult timp. De altfel, cei doi au fost fotografiați împreună în Grecia, dar atunci tânăra a trimis prin intermediul avocaților notificări cum că nu dorește ca numele ei să apară în presă.

Despre Corina Bilcon s-a spus că ar fi fost escortă de lux în trecut, de altfel singura asumată. Jurnaliștii de la FANATIK.RO spun că relația dintre ea și Laurențiu Reghecamf este una OFICIALĂ și că cei doi se afișează peste tot ca și cuplu.

Reghe vrea să se căsătorească cu Corina Bilcon

Mai mult decât atât, ei ar fi stabilit și faptul că se vor căsători și vor organiza o nuntă fastuoasă. Bebelușul care ar urma să vina pe lume peste 6 luni este fetișă. Reghecamf mai are doi băieți, unul din prima căsnicie cu Mariana Pffiefer, iar al doilea chiar cu Anamaria Prodan.

Impresara continuă să insiste că totul este bine în familia ei și că nu va exista niciun divorț. Totuși se pare că soțul său este foarte hotrât să pună punct cât mai rapid mariajului pentru a putea fi și oficial un bărbat liber, mai ales că acum are și obligații față de femeia pe care o iubește enorm în acest moment.

Intresant este faptul că Anamaria Prodan a vorbit și ea despre un copil, chiar cu o zi în urmă, când a fost difuzată emisiunea Fiță cu Adiță, pe contul de Youtube al Kanal D.

„Dacă în tinerețe aș fi avut mai multă minte, poate aș fi făcut mult mai mult în viață. Nu am ascultat de nimeni niciodată, adică am ascultat sfatul, l-am luat, dar am vrut să fac întotdeauna ca mine. Și mi-am făcut eu cucuiul meu, mi l-am tratat, a trecut.

Te naști și mori singur, cât de mulți copii ai. Toată lumea spune că greșesc, dar eu trăiesc pentru copiii mei. Aș mai vrea (n.r.- să facă un copil), dar nu mai pot, gata. Aș fi vrut. Probabil, dacă nu se grăbesc fetele, o să înfiez un copil. Cred că e cel mai frumos gest pe care îl poate face cineva pentru un suflet”, a spus Anamaria Prodan, la „Fiță cu Adiță”.