Laurențiu Reghecamf, cea mai puternică lovitură pentru Anamaria Prodan de până acum. Corina Caciuc Bilcon l-a ajutat

23 oct. 2021
Laurențiu Reghecamf, cea mai puternică lovitură pentru Anamaria Prodan de până acum. Corina Caciuc Bilcon l-a ajutat
Laurențiu Reghecamf și Corina Bilcon

Laurențiu Reghecamf a anunțat în urmă cu mai bine de șase luni că vrea să divorțeze. Anamaria Prodan a negat imediat informația și de aici doar un pas până la un circ de zile mari. Antrenorul de la CSU Craiova a fost de acord să renunțe la idee o perioadă pentru a se calma spiritele.

Doar că inevitabilul s-a produs. Iubita lui secretă, Corina Caciuc Bilcon a rămas însărcinată, astfel că el a considerat că nu mai poate rămâne blocat în căsnicia cu Anamaria Prodan. Vecinul lor de la Snagov, Serghei Mizil a povestit că despărțirea s-ar fi produs oricum și asta pentru că impresara voia tot timpul să controleze totul.

De altfel, ea a declarat de mai multe ori că fără ea Laurențiu Reghecamf ar fi fost un nimeni. Ea l-a ajutat să ajungă un antrenor reputat, dar acum acesta este în genunchi și nu știe, dar speră să-și revină. Au fost cuvintele ei despre soțul său, pentru presă.

Cea mai puternică lovitură pentru Anamaria Prodan

Ei bine, dar iată că Reghe o contrazice. El a preluat CSU Craiova recent, iar echipa a început să joace foarte bine. Obiectivul lui este titlul și momentan se află pe locul 2. Așadar nu pare să o ducă rău pe plan profesional, așa cum insinuează soția lui. Iar cea care i-ar fi oferit liniștea de care avea nevoie ar fi fost chiar Corina Caciuc Bilcon, de care este foarte îndrăgostit.

Chiar dacă Anamaria Prodan a făcut turul televiziunilor și al site-urilor de știri, Laurențiu Reghecamf a preferată să rămână tăcut pe acest subiect. A vorbit mai mult despre fotbal, mai ales că este din nou în cărți pentru postul de selecționer al echipei naționale, după ce Mirel Rădoi a anunțat că pleacă.

Totuși Reghe a spus că are contract cu CSU Craiova și că momentan vrea să se concentreze pe ceea ce are de făcut la clubul care-i plătește lunar un salariu de 15.000 de euro. El a avut totuși o reacție pe Instagram, ca răspuns la toate acuzațiile aduse de Anamaria Prodan.

„Va veni un moment când trebuie să decizi să întorci o pagină sau să închizi cartea”, a scris antrenorul