Laurențiu Reghecamf, decizie finală. Motivul secret pentru care s-a decis să divorțeze de Anamaria Prodan în scurt timp

28 sept. 2021
Laurențiu Reghecamf, decizie finală. Motivul secret pentru care s-a decis să divorțeze de Anamaria Prodan în scurt timp

Deja se împlinesc trei luni de când Laurențiu Reghecamf anunța că divorțează de Anamaria Prodan. Din acel moment s-a dezlănțuit un adevărat show mediatic, cu declarații care mai de care mai controversate. Paparazzii l-au urmărit pe celebrul antrenor peste tot și a curs cu liste cu amantele acestuia.

Anamaria Prodan a transmis zeci de mesaje și a postat tot felul de povești pe contul ei de Instagram prin care a încercat să-și determine soțul să renunțe la ideea divorțului. Din cauza faptului că s-a creat un circ de zile mari, Laurențiu Reghecamf a decis să amâne pentru moment despărțirea.

Acesta a încheiat un contract cu CSU Craiova și speră să câștige titlul cu echipa. Tocmai din acest motiv a dorit foarte mult ca presa să nu mai scrie despre căsătoria lui Anamaria Prodan. Dar la ideea divorțului se pare că nu a renunțat. Acesta este foarte decis să pună punct mariajului, dar vrea ca totul să se întâmple în mare secret, la notar.

Motivul pentru care Reghe își dorește cu orice preț să divorțeze de Anamaria Prodan

Motivul pentru care își dorește să devină din nou un bărbat liber este acela că vrea să simtă din nou iubirea alături de o altă femeie, care să-l facă se se îndrăgostească de ea. Se pare că acesta nu o mai iubește pe actuala soție, dar o respectă foarte mult și vrea să rămână într-o relație bună cu ea.

Anamaria Prodan acceptă cu greu ideea. Pentru ea este foarte importantă imaginea și conform surselor ShowBlitz.ro i-ar fi spus lui Reghe că din partea ei are libertatea să-și trăiască viața așa cum dorește, dar să rămână în ochii publicului o familie. Doar că antrenorul nu este de acord, așa că în cel mai scurt timp se vor depune și actele.

”E o nebunie să stau să comentez fiecare prostie. Vreau să o închid eu (discuția despre divorț, n. red.), în familia mea, cu soțul meu. (…) Soțul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întâlnit, soțul meu este cel mai familist om, cel mai bun tată pe care l-am întâlnit. Omul ăsta e pur și vom muri împreună. Și nu vreau să mai aud așa ceva (discuții despre divorț, n. red.). Am vorbit cu avocatul să oprim acest tăvălug, această nebunie”, spunea  Anamaria Prodan în urmă cu câteva luni, pentru Fanatik.