Laurențiu Reghecamf, o nouă lovitură de grație pentru Anamaria Prodan! Corina Bilcon în extaz

18 oct. 2021
Laurențiu Reghecamf, o nouă lovitură de grație pentru Anamaria Prodan! Corina Bilcon în extaz

Anamaria Prodan trăiește drama vieții ei. Deși a insistat enorm ca Laurențiu Reghecamf să lase lucrurile așa cum sunt și să nu depună actele de divorț, antrenorul de la CSU Craiova i-a dat lovitura de grație în urmă cu o săptămână. Toate presa a explodat când pe site-ul FANATIK a apărut știrea că iubita secretă a acestuia, Corina Bilcon este însărcinată.

A urmat apoi un lung șir de declarații halucinante din partea Anamariei Prodan, care a refuzat să accepte realitatea. Acesta a prezentat și fotografii vechi cu Corina Bilcon, pe care o prezintă ca pe o prostituată de lux, care presta servicii chiar și pentru 200 de euro.

Răspunsul a venit ferm, tot prin presă. Iubita lui Reghecamf a apărut fotografiată de paparazzii în CanCan, într-o ținută casual, foarte scumpă și arătându-și burtica de gravidă.

Mai mult, au apărut detalii despre tânăra în vârstă de 29 de ani, cum că aceasta ar fi absolventă de studii superioare și că ar avea chiar și un master la Cambridge. Plus că ar deține funcția de director într-o firmă care se ocupă cu relații de business pe axa România China.

Ce spune Laurențiu Reghecamf despre posibilitatea ca el să preia echipa națională de la Mirel Rădoi

Și parcă nu erau suficiente toate acestea. Acum Laurențiu Reghecamf este luat în calcul să devină selecționer al echipei naționale de fotbal a României, după ce Mirel Rădoi a anunțat că va pleca în luna noiembrie.

Visul impresarei era ca soțul său să fie în prim plan pe această poziție cândva, iar acum șansa apare din nou, cu Corina Bilcon la braț. Totuși Reghe pare să nu-și dorească acest post momentan. Vrea să se concentreze pe ce are de făcut la Craiova, unde are contract până în 2023.

„Discutăm niște lucruri care nu își au rostul. Trebuie să ne concentrăm mai mult pe ce avem de făcut aici, contractul meu cu Universitatea Craiova se întinde pe doi ani de zile, nu m-am gândit nicio secundă să plec, mă simt foarte bine, relația cu patronul echipei este una foarte bună. Sunt foarte multe nume care sunt acolo.

Eu sunt sub contract, nu îmi place să discut despre acest lucru și sincer, nu mă interesează subiectul în momentul de față.

Nu mă interesează subiectul, nu pot să vorbesc în numele lui Mirel Rădoi, el trebuie să explice motivele pentru care a luat decizia. Când mă gândesc la echipa națională, mă gândesc întotdeauna la antrenori care sunt disponibili, antrenori care sunt liberi, au un nume și o forță în spate. Nu vreau să dau nume ca să nu îi supăr pe antrenorii vizați, dar sunt sigur că cei de la Federație vor lua cea mai bună decizie pentru fotbalul românesc”, a declarat Laurențiu Reghecampf la conferința de presă premergătoare meciului cu Academica Clinceni, de luni, de la 20:30.

Reacția Anamariei Prodan

În urmă cu o zi, Anamaria Prodan a postat și ea pe Instagram o povestioară, în care se acunde un mesaj pentru soțul său. Fără ea, el ar fi fost un nimeni.

„Într-o seară, soții Chirchill au hotărât să facă o plimbare prin Londra. În timp ce mergeau pe lângă ogrăzile oamenilor bine îngrijite, un măturător de stradă s-a apropiat de el. Spre uimirea prim-ministrului, bărbatul nu i-a vorbit lui, ci soției lui. După ce cei doi au discutat câteva minute, Churchill și-a întrebat soția: ”De ce acest bărbat a fost atât de interesat să discute cu tine?”. Aceasta i-a zis că pe când erau adolescenți, el era îndrăgostit nebunește de ea. La care prim ministrul i-a raspuns, mulțumit de sine: ”Vezi, dacă te-ai fi căsătorit cu el, ai fi fost acum soția unui măturător de stradă.”

În cele din urmă, femeia i-a oferit o replică legendară: ”Nu. Dacă m-aș fi căsătorit cu acest bărbat, el r fi devenit prim-ministru”, este povestea distribuită pe contul impresarei, care vrea să arate că Reghe nu ar fi reușit nimic în cariera lui, dacă ea nu i-ar fi fost alături.