Laurențiu Reghecampf a înșelat-o pe Anamaria Prodan și cu Vica Blochina? Adevărul a ieșit la iveală

16 nov. 2021
Laurențiu Reghecampf a înșelat-o pe Anamaria Prodan și cu Vica Blochina? Adevărul a ieșit la iveală

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează, iar cale de împăcare nu mai este deloc. De asemenea, odată ce s-a aflat și că antrenorul ar avea o relație cu Corina Caciuc Bilcon, lucrurile au devenit și mai clare pentru impresară.

Deși până acum ceva timp, viața Anamariei Prodan era ținută departe de ochii curioșilor, odată cu anunțul divorțului, impresara a avut mai multe declarații în presă în care mărturisea că soțul ei ar fi greșit de mai multe ori în timpul căsniciei.

Cu toate astea, pentru ca lucrurile să meargă înainte și pentru ca familia să rămână unită, iar copiii să nu fie afectați, Anamaria Prodan l-a iertat tot timpul. Ca să nu mai vorbim nici de iubirea pe care impresara i-a purtat-o până acum și cel mai probabil încă i-o poartă.

Recent însă, în presă au apărut zvonuri conform cărora Vica Blochina ar fi fost amanta antrenorului, iar pentru a lămuri situația, aceasta a venit în cadrul unei emisiuni de la PRO TV și a discutat despre subiect.

Imediat ce a văzut știrea, Vica Blochina a sunat-o pe Anamaria Prodan, mărturisește ea. Ba mai mult de atât, vedeta spune că nu a fost deloc afectată de ce se scrie în presă, ea având cu totul alte planuri și petrecând timp de calitate cu oameni importanți.

Relația dintre Vica Blochina și Laurențiu Reghecampf

”Nu mă interesează răutățile și ce spune lumea. M-am postat pe Instagram și de acolo pleacă totul. Acum plec în Thailanda o lună și vreau să fiu asistenta ta de la distanță. Merg cu mai mulți prieteni. Cred că sunt un om mișto, am mulți prieteni. Am închiriat o casă, un palat unde stă și Putin. Avem cinema, teren de tenis, spa, tot ce trebuie”, a mărturisit vedeta la PRO TV.

Cât despre acuzațiile conform cărora ar fi avut o relație secretă cu Laurențiu Reghecampf în timp ce acesta era căsătorit cu Anamaria Prodan, Vica Blochina spune că nu l-a cunoscut niciodată pe antrenor.

Ba mai mult de atât, ea povestește că l-a văzut în fața ochilor o singură dată, de Crăciun, însă nu au purtat nici măcar o conversație, acesta fiind și motiul pentru care a decis să o sune pe Anamaria Prodan după zvonurile apărute în presă.

”A apărut un articol în ziar, am sunat-o și pe Anamaria. Eu pe Reghe nu l-am cunoscut, l-am văzut o singură dată la el acasă, de Crăciun. Nu am avut o conversație, nu îl cunosc pe băiatul ăsta”, a mai spus Vica Blochina.