Laurențiu Reghecampf e istorie! Cine este noul iubit al Anamariei Prodan? Impresara a făcut totul public

09 mai 2022
Laurențiu Reghecampf e istorie! Cine este noul iubit al Anamariei Prodan? Impresara a făcut totul public

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă și în aceste momente. Deși a trecut mai bine de jumătate de an de când antrenorul a anunțat că cei doi o vor lua pe drumuri separate, iată că lucrurile nu se mișcă precum fostul cuplu și-ar dori.

În tot acest timp, Laurențiu Reghecampf se pregătește să devină tătic, iubita sa Corina Caciuc, urmând să îi dăruiască un băiețel. Nici Anamaria Prodan nu este însă mai prejos.

Deși luni de zile s-a arătat devastată de divorț, iată că acum, impresara trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei, după cum povestește chiar ea. Are grijă de familia ei, ba chiar simte că întinerește.

“Sunt, sincer, în cea mai bună perioadă a vieții și mă simt bine eu, înăuntru, și se vede și pe afară, așa îmi zic toți prietenii, întineresc. Trăiesc frumos, mă ocup de copii, mergem mai departe”, a mărturisit impresara.

Și pe plan amoros, Anamaria Prodan se declară împlinită. Nu a vrut să îi spună numele, cert e că impresara ar fi început deja o relație. Pe de altă parte, ea spune că nu se va aflșa cu bărbatul din viața ei decât în momentul în care va finaliza procesul de divorț.

Cine este iubitul misterios al Anamariei Prodan?

”Da, iubesc, dar eu sunt un om care iubește totul, să știi, și florile, și oamenii, și tot ce vrei. Dacă mă întrebi acum dacă am pe cineva în viața mea, am pe cineva în viața mea, dar niciodată nu o să mă vezi la braț cu acel cineva până nu am procesul gata.”, a mai dezvăluit Anamaria Prodan la Antena Stars.

Cel mai probabil însă sunt șanse ca bărbatul misterios din viața impresarei să fie străin. Ea mai povestea la un moment dat că după ce va finaliza divorțul va pleca din România și va trăi în străinătate, drept urmare, nu ar fi exclus ca noul iubit al Anamariei Prodan să fie un prosper om de afaceri din Dubai.

”Trăiesc mai mult afară în prezent. Vin acasă (n.r. în România), îmi aranjez ce am de rezolvat, cel mic trebuie să termine școala, iar apoi plecăm. În momentul în care plecăm, totul e istorie, inclusiv Reghecampf! Voi trăi afară.”, spunea Anamaria Prodan în urmă cu ceva timp.