Laurențiu Reghecampf o distruge complet pe Anamaria Prodan. Ultima lui acțiune este fatală pentru celebra impresarălebra

10 nov. 2021
Laurențiu Reghecampf o distruge complet pe Anamaria Prodan. Ultima lui acțiune este fatală pentru celebra impresarălebra

Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan în vara acestui an prima oară. Impresara a negat luni în șir separarea, însă odată ce soțul ei a depus actele de divorț în urmă cu câteva săptămâni, aceasta a acceptat, ba chiar a și recunoscut că cei doi vor merge pe drumuri separate.

Mai mult de atât, antrenorul în vârstă de 46 a ajuns și mai mult în atenția presei după ce s-a zvonit că ar avea o relație cu Corina Bilcon, cea care urmează să îi ofere și un copil.

Cum divorțul e în desfășurare, viața merge mai departe. Anamaria Prodan a plecat în Dubai și a început o nouă afacere, iar Laurențiu Reghecampf nu este nici el mai prejos, ceea ce nu-i convine deloc soției sale, care a spus că fără ea, el este nimeni.

GSP l-a ales antrenorul lunii octombrie, în condițiile în care acesta a avut parte numai de victorii: cinci meciuri, cinci victorii, despre care el mărturisea că nu și le poate asuma.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul lunii noiembrie

Reghe spunea atunci că echipa sa a ajuns o astfel de performanță și ei merită toate felicitările.

”Nu este doar performanța mea, este performanța tuturor de la echipă și pentru asta trebuie să-i felicităm pe toți. Eu cred că este un parcurs normal la ceea ce se dorește la Craiova, la ceea ce s-a investit aici și la ce ne dorim să facem pe viitor. Avem jucători cu calități individuale bune și care se pretează la un astfel de joc, ne dorim enorm să avem cât mai mult balonul, să avem cât mai multe ocazii, să fim agresivi, să recuperăm mingea foarte repede. Asta am făcut eu de când am venit aici”, mărturisea Reghecampf pentru GSP.

Antrenorul  a mai primit o altă super ofertă. În plin proces de divorț, Laurențiu Reghecampf a obținut un contract de imagine alături de Luca Reghecampf, fiul lui cel mare. Cei doi s-au lăsat pozați și filmați pentru o casă de modă din București care produce costume bărbătești.

Un nou contract de imagine

Conform unui clip video de prezentatre, tatăl și fiul sunt filmați în timp ce coboară dintr-o mașină Rolls Royce și se îndreaptă către magazinul unde probează amândoi mai multe costume elegante, diverse culori. Laurențiu Reghecampf este filmat cum îi aranjează băiatului său cămașa, papionul.

Să nu uităm că pentru același brand a pozat și prezentatorul de la Antena 1 Răzvan Simion, deci Laurențiu Reghecampf nu ar fi primul nume măreț.

Cât despre Luca Reghecampf, recent au apărut informații conform cărora acesta ar avea o afacere chiar cu iubita tatălui său, Corina Bilcon. El a confirmat ulterior știrea, adăugând că el și Corina Bilcon sunt asociați, iar iubita sa Asiana Peng este și ea implicată în afacere.

Voiam să vă zic că amândoi avem idei, amândoi (n.r. – el și Corina, iubita tatălui) muncim în firma asta, în total suntem patru și fiecare dintre noi aduce ceva la firma asta. Nu este doar o persoană care alimentează totul, fiecare face… Da, și ea este asociat (n.r. – Asiana Peng, iubita lui)”, mărtursea Luca Reghecampf la Prima TV.

Așadar se pare că de când și-a asumat relația cu Corina Bilcon lui Laurențiu Reghecamf toate îi merg bine și în carieră și în viața personală. El nu-și neglijează nici copiii și pare mai fericit ca oricând. De cealalte parte, Anamaria Prodan tună și fulgeră și spune că oricum nu l-ar mai ierta pentru ceea ce a făcut.