Laurențiu Reghecampf s-a făcut grav de râs chiar azi! Încă o gafă care-l îngroapă complet. Anamaria Prodan aplaudă râzând în hohote

13 dec. 2021
Laurențiu Reghecampf s-a făcut grav de râs chiar azi! Încă o gafă care-l îngroapă complet. Anamaria Prodan aplaudă râzând în hohote

După nenumărate atacuri venite din partea Anamariei Prodan, Laurențiu Reghecampf schimbă tactica în plin proces de divorț. Deși în urmă cu doar câteva zile, antrenorul a realizat un pictorial pentru fanatik.ro în care a vorbit de viața sa privată, iar ulterior a acordat interviu pentru contul online de YouTube al Kanal D, unde a vorbit despre familia sa, acum antrenorul s-a schimbat la 180 de grade.

Antrenorul spune că dacă presa va mai scrie despre viața sa privată, atunci va apela la autorități. Mai exact va da în judecaată toți jurnaliștii, care mai scriu lucruri care nu-i convin. Însă dacă alege el să facă pictoriale sau să dea interviuri de tip PR nu este nicio problemă. Probabil Laurențiu Reghecamf nu a citit cu atenția legea GDPR și are impresia că jurnalismul înseamnă de fapt PR controlat.

Nu știm dacă este dorința lui Laurențiu Reghecampf, sau a Corinei Caciuc, sau dacă vrea doar să nu-și strice imagine cu informații care nu-i sunt pe plac, dar cert este că antrenorul își dorește ca viața sa privată să nu mai fie dezbătută deloc în presa din România, deși chiar el a oferit amănunte intime și picante până acum, așa cum a făcut-o și soția sa, Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf a anunțat astăzi că încă din luna august 2021 o acțiune de divorț și partaj, luna în care impresara nega că ar exista probleme în căsnicia ei.

Mai mult de atât, în octombrie, antrenorul mărturisea că a depus actele de divorț, însă Anamaria Prodan susținea că nu crede că este adevărat, ulterior confirmând și ea realitatea.

După nenumărate atacuri venite din partea soției sale și nu numai, Laurențiu Reghecampf a evenit mai hotărât și nu a mai acceptat ce se întâmplă.

La cine a rămas averea Anamariei Prodan

El a transmis un comunicat în care cere ferm ca toate detaliile legate de căsnicia și divorțul său să nu mai fie dezbătute public.

”Având în vedere evenimentele recente și faptul că aspecte din viața mea privată au fost mediatizate sistematic, doresc să clarific următoarele chestiuni: Căsnicia mea nu face obiectul unei dezbateri de interes public, drept pentru care vă rog să-mi respectați decizia de a nu mă angrena în discuții vizând acest subiect.

Copiii vor reprezenta întotdeauna o prioritate în ceea ce mă privește. Mă voi implica în educația lor cu aceeași dăruire, voi continua să-mi îndeplinesc rolul de tată, să le ofer dragoste și sprijin necondiționat. Orice alte declarații sau speculații constituie imixtiuni nefondate în viața mea privată”, arată sursa citată.

Cât despre moștenirea primită de Anamaria Prodan, antrenorul spune că nu a revendicat niciun ban și niciun bun, făcând un apel la respectarea vieții private.

Laurențiu Reghecampf amenință presa

De asemenea, deși în urmă cu doar o săptămână a realizat pictorialul pentru fanatik.ro cu noua sa iubită, acum, Reghe spune că va apărea public doar pentru a-și prezenta activitatea profesională.

Mai mult de atât, antrenorul a trecut la amenințări. El spune că în cazul în care se vor mai scrie informații despre el, respectivii jurnaliști ar urma să fie dați în judecată.

”Cu privire la moștenirea primită de către Anamaria de la regretata sa mamă, menționez că nu am revendicat niciun bun din componența acesteia și nici nu am formulat vreodată pretenții în acest sens. Având în vedere că pe rolul instanțelor judecătorești a fost introdusă în luna august 2021 o acțiune de divorț și partaj (cu primul termen de judecată la 7 februarie 2022), apreciez că toate aspectele de ordin financiar vor fi soluționate pe această cale. Reiterez faptul că am notificat posturile de televiziune și publicațiile online cu privire la obligația de a-mi fi respectată viața privată.

Dacă nu se va da curs solicitărilor formulate în conformitate cu legea, îmi rezerv dreptul de a apela la concursul organelor abilitate în vederea sancționării oricărei intruziuni în viața privată. Aparițiile mele publice se vor concentra pe activitatea profesională desfășurată în calitate de antrenor. Nu intenționez să mă implic în discuții de natură conflictuală care nu vizează aspecte de interes public și nici să răspund unor eventuale acuzații neîntemeiate, formulate în afara cadrului legal”, a fost comunicatul transmis de Laurențiu Reghecampf pe una dintre rețelele de socializare.

Reghecamf s-a făcut grav de râs. Cerere respinsă de judecători

Între timp, Anamaria Prodan postează imagini din Dubai, unde este însoțită de Cătălin Botezatu. Cei doi au participat la ultima cursă de Formula 1 și ambii s-au distrat pe cinste. Impresara a afișat un zâmbet larg și își ironizează soțul fără oprire.

Aceasta a arătat și prima victorie în instanță împotriva soțului său. Laurențiu Reghecampf depusese o cerere în instanță pentru a-i interzice soției să mai discute despre el atât în presa de la noi, cât și în presa din afară.

Așa cum era de așteptat, această cerere i-a fost respinsă. Anamaria Prodan a publicat pe contul său oficial de Instagram și dovada primei sale victorii împotriva lui Laurențiu Reghecampf, însoțită de un mesaj prin care l-a ridiculizat. I-a spus Te iubesc soțule.