Lavinia Pârva rupe tăcerea. A spus public cum se comportă Violeta, fiica de 12 ani a Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică

29 sept. 2021
Lavinia Pârva rupe tăcerea. A spus public cum se comportă Violeta, fiica de 12 ani a Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică
Ștefan Bănică și soția lui Lavinia Pârva

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică sunt împreună în mod oficial din anul 2013, însă se presupune că legătura celor doi a început cu mult mai devreme, chiar de pe vremea când artistul era încă împreună cu Andreea Marin. Indiferent de situație, Ștefan Bănică s-a căsătorit patru ani mai târziu, în vara anului 2017 cu Lavinia, iar în iarna lui 2018 au făcut public faptul că așteaptă un copil.

Astfel, în 2019, Lavinia l-a născut pe Alexandru, fiul cel mic al lui Ștefan Bănică. Artistul mai are doi copii, pe Violeta, fiica din căsnicia cu Andreea Marin și pe Radu Ștefan, care este rezultatul relației cu Camelia Constantinescu.

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva vreme, soția lui Ștefan Bănică a vorbit despre relația ei cu cei trei copiii. În primul rând, ea a mărturisit că nu a dorit să ia o bonă pentru cel mic pentru că preferă ea personal să se ocupe de acest lucru și are multă grijă de el. În cel mai rău caz, dacă nu poate, atunci apelează la mama ei sau la soțul ei, Ștefan Bănică.

Cum se înțelege cu Lavinia

De asemenea, artista a vorbit și despre cum se comportă Ștefan Bănică, cum are grijă de copii și ce relație are micuțul Alexandru cu frații lui mai mari, Violeta și Radu Ștefan.

„Alexandru semănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească”, a povestit Lavinia

Lavinia are numai cuvinte de laudă în ceea ce o privește pe Violeta. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică s-a transformat într-adevăr într-o tânără domnișoară și este foarte apropiată de mama ei.

„Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța”, a spus Lavinia Pârva la Prima TV.