Lavinia Pârva spune adevărul după mulți ani de tăcere. Cum se comportă Ștefan Bănică Junior cu ea: „L-am întrebat doar dacă este machiat”

04 nov. 2021
Lavinia Pârva spune adevărul după mulți ani de tăcere. Cum se comportă Ștefan Bănică Junior cu ea:

Lavinia Pârva are doar 36 de ani, însă pare că au trecut mulți ani peste ea. Aceasta este și o abonată a clinicilor de înfrumusețare, dar rezultatele sunt mai degrabă negative. Arăta cu mult mai bine înainte de toate intervențiile, despre care ea spune că sunt noninvazive.

Lavinia Pârva insistă că se înțelege foarte bine cu soțul său, Ștefan Bănică Junior și că nu are de gând să divorțeze, dar sursele ShowBlitz.ro au dezvăluit că între cei doi au apărut de multe ori conflicte, în principal din cauza nemulțumirilor lui. De altfel, chiar dacă are 54 de ani, artistul se bucură în continuare de mare succes la femei.

Lavinia Pârva face mari eforturi pentru a-i fi pe plac soțului său și își dedică mult timp și celui mic. Ea are un fiu cu Ștefan Bănică, Alexandru. Recent s-a relansat în muzică și a lansat pe Youtube un album cu muzică sârbească, dar momentan are rezultate modeste.

Lavinia Pârva spune adevărul despre căsnicia ei cu Ștefan Bănică

Aceasta a fost recent prezentă în emisiunea de pe PRO TV online a actorului Marius Manole și a făcut o serie de dezvăluiri despre începutul relației cu marele artist.

„Prima dată când l-am cunoscut (pe Ștefan Bănică Jr., n.r.), l-am întrebat dacă este machiat”, a povestit Lavinia Pârva, care a recunoscut că nu a crezut niciodată că relația va evolua atât de mult și că se va ajunge la o căsătorie.

Cu ea a înșelat-o Ștefan Bănică pe Andreea Marin. Practic a fost motivul divorțului dintre cei doi. Dar Zâna Suprizelor a trecut peste moment și acum se bucură de povestea de iubire pe care o are cu tânărul diplomat, Adrian Brâncoveanu.

Ștefan Bănică are grijă de toți cei trei copii ai săi pe care îi are cu trei femei diferite. Toți sunt foarte frumoși și foarte posibil cu un viitor în lumea showbiz-ului. Lavinia Pârva spune că este fericită cu artistul și că se simte împlinită. Cât despre divorț, nici nu vrea să audă.