Lecția supremă dată de Alex Velea! Detaliul pe care nimeni nu l-a observat la PRO TV! Ce i-a transmis acesta celebrei Mihaela Rădulescu

29 oct. 2021
Lecția supremă dată de Alex Velea! Detaliul pe care nimeni nu l-a observat la PRO TV! Ce i-a transmis acesta celebrei Mihaela Rădulescu

Alex Velea are o voce inconfundabilă și cu toate că a depus mari eforturi pentru a se camfula, în ultima ediție Masked Singer România a fost ușor reconoscibil. De altfel, INNA l-a identificat imediat că se ascunde sub costumul Papagalului. În urmă cu o săptămână, Antonia a fost demascată. Ea era sexy Pisicuța.

Alex Velea a avut cea mai frumoasă demascare. Acesta a fost ușor dezamăgit că trebuie să părăsească competiția, dar a avut cuvinte frumoase pentru fiecare dintre cei patru detectivi.

“Sper că v-am distrat și pe voi și pe cei de acasă. Sper că v-a plăcut personajul meu”, a spus acesta la final. Apoi a oferit o lecție impresionantă de eleganță și bun simț.

I-a spus lui Alex Bogdan că este unul dintre cei mai talentați actori ai generației de astăzi, iar lui Horia Brenciu că este entertainerul suprem. Despre INNA, cea care l-a și recunoscut prima a afirmat că este sora lui și că este cea mai bună în absolut tot ceea ce face.

Detaliul pe care nimeni nu l-a observat

Mihaela Rădulescu a fost singura care nu l-a identificat pe Alex Velea sub costumul de Papagal. Iar el a recompensat-o cu cele mai frumoase complimente. I-a replicat că este cea mai frumoasă și că va rămâne practic așa, indiferent de anii care trec, pentru că ea este și va fi mereu tânără.

Alex Velea a mai dat încă o lecție impresionantă. La un moment dat a fost întrebat de unul dintre detectivi despre familie, iar el a replicat că are trei copii acasă. Acesta s-a referit la cei doi fii biologici ai săi, pe care-i are cu Antonia, dar și la micuța Maya, fiica iubitei sale din prima căsătorie.

Artistul a vrut să arate că nu face diferență între micuți și că pentru el familia este sfântă. Abia recent Vicenzo Castellano a fost de acord să încheie divorțul de Antonia și să-i permită fetiței să-și viziteze mama în România.

PRO TV a fost lider de audiență cu demascarea lui Alex Velea.