Lidia Buble a făcut pe toată lumea să plângă. Cel mai trist anunț: este o tragedie peste care puțini reușesc să treacă

12 nov. 2022
Lidia Buble a făcut pe toată lumea să plângă. Cel mai trist anunț: este o tragedie peste care puțini reușesc să treacă

Publicul o cunoaște pe Lidia Buble mereu cu zâmbetul pe buze, însă aceasta traversează o perioadă foarte dificilă. Plânge aproape zilnic și nu reușește să treacă peste moartea cățelușului ei, Bubbly, care a murit recent. Micuțul patruped avea doar șase ani și până acum artista nu a avut puterea să le povestească fanilor ce s-a întâmplat cu el.

Joi seară, Lidia Buble a postat pe InstaStory mai multe filmulețe cu ea, în timp ce încerca să răspundă unei întrebări puse cu insistență de toți următorii ei de pe rețelele de socializare. Ce s-a întâmplat cu Bubbly?

Lidia Buble a încercat să se abțină din plâns pentru a fi cât mai coerentă, dar nu s-a putut abține și ori de câte ori pronunța numele cățelușului izbucnea în plâns. „Am simțit că mor și eu. Simțeau o durere intensă în inimă. În ziua aia am plâns atât de mult încât am zis că dacă mai vărs o lacrimi mor și eu. Atât de mult am suferit”, a povestit artista.

Lidia Buble nu reușește să treacă peste această dramă

De-a lungul celor cinci ani și jumătate, cât a fost alături de ea, Bubbly a făcut destul de des crize, iar vedeta mereu alerga cu el la medic. I s-a spus că are probleme cu rinchii și cu pancreasul, dar din păcate a murit din cauza inimii.

Lidia Buble a aflat de la ultimul spital veterinar, unde și-a dus patrupedul mult iubit, că acesta s-a născut cu o malformație gravă la inimă și că în mod normal ar fi putut trăi un an, maxim doi. Faptul că a tras de el atât de mult, a fost pentru că Bubbly a vrut să fie cât mai mult alături de stăpâna lui, atât de mult a iubit-o.

Lidia Buble a povestit prin ce trece și în prezent și a dezvăluit că nu a reușit încă să treacă peste moartea cățelușului și că a simțit că i s-a rupt efectiv inima. Ea a subliniat că numai cei care au animale sau care iubesc animalele pot înțelege această dramă.

Mulți dintre cei care au urmărit filmulețele cu ea plângând, au vărsat și ei lacrimi, cu gândul la prietenii lor cu patru picioare.