Lidia Buble a fost părăsită deja de iubitul său, Harlys Becerra? În ce ipostaze a fost surprins actorul cubanez

11 nov. 2021
Lidia Buble a fost părăsită deja de iubitul său, Harlys Becerra? În ce ipostaze a fost surprins actorul cubanez
Sursa foto: Instagram

După ce Lidia Buble l-a adus în România pentru a-i prezenta țara natală și se părea că sunt planuri serioase între cei doi, actorul aproape a dispărut, iar între ei nu prea mai există comunicare pe rețelele de socializare. Actorul spaniol de origine cubaneză este în Spania, unde, de când a plecat din România, a ajuns și la mare. De asemenea, acesta a fost ocupat cu o ședință foto. 

Relația dintre Lidia Buble și actorul Harlys Becerra a devenit publică la finele lunii august, în perioada în care cântăreața a petrecut o frumoasă vacanță în Ibiza, în compania acestuia. Artista povestea, la începutul relației cu acesta că dragostea a intrat în viața ei pe neașteptate, însă este mai fericită ca oricând.

S-a terminat relația dintre cei doi?

Harlys Becerra a fost extrem de ocupat cu o serie de fotografii realizate de o agenție profesionistă. El a realizat și un clip de la ședința foto în care apare în pădure la tăiat de lemne.

Dacă actorul este ocupat în Spania cu ședințe foto, Lidia are parte de ceva tensiune în România din cauza reality show-ului Asia Express – Drumul Împăraților și nu numai. Între cei doi se pare că s-a cam răcit relația sau sunt extrem de ocupați amândoi, pentru că nu și-au mai trimis, în ultima vreme, mesaje încrucișate pe rețelele sociale.

Dacă în urmă cu câteva săptămâni, când actorul a venit în România, cei doi publicau fotografii împreună aproape în fiecare zi, acum, după ce s-a întors în țara natală, lucrurile par să se fi schimbat. De asemenea, urmăritorii Lidiei Buble au observat că între timp aceasta nu îi mai lasă mesaje publice partenerului ei, în mediul online, așa cum o făcea înainte.

Harlys Becerra, la ședința foto. Sursa foto: Instagram

Lidia Buble, audiată de DIICOT

În același timp, Lidia a fost audiată la DIICOT mai multe ore după ce convorbirea dintre ea și un prieten de-al ei ar fi fost interceptată. Ea vorbise cu bărbatul respectiv după ce a fost oprită într-o seară de doi polițiști de la Brigada Rutieră pentru un control de rutină, însă ea consumase alcool. Individul este suspect că ar întreprinde mai multe activități ce vizează criminalitatea organizată.

Din această cauză, procurorii au considerat că vor fi ajutați în ancheta lor dacă o audiază și pe Lidia Buble, cu privire la infracțiunea comisă de aceasta. I-au și deschis un dosar penal, pentru luare de mită.

Potrivit surselor ShowBlitz.ro, oamenii legii au renunțat la acuzațiile împotriva vedetei pentru că aceasta ar fi dat mai multe declarații extrem de utile. Iar în schimbul acestora, ei s-au arătat dispuși să-i închidă dosarul penal.