Lidia Buble a luat-o razna? Motivul incredibil pentru care și-a șters toate pozele și tot conținutul de pe Facebook și Instagram

23 feb. 2022
Lidia Buble a luat-o razna? Motivul incredibil pentru care și-a șters toate pozele și tot conținutul de pe Facebook și Instagram
Sursa foto: Instagram

Lidia Buble i-a șocat pe internauți noaptea trecută, când paginile ei de socializare au suferit o transformare completă. Toate fotografiile au dispărut, iar lumea a intrat rapid la bănuieli. Decizia vedetei a venit brusc, la ora 4 dimineața.

Ca să nu mai vorbim și de faptul că pe ambele conturi de socializare, atât pe Instagram, cât și pe Facebook au apărut două fotografii negre, ca de doliu. Toată lumea s-a gândit că artista a trecut printr-un moment negru, motiv pentru care au început și mesajele de condoleanțe.

Prima oară s-a luat în calcul că artista ar fi pierdut pe cineva drag. Gurile rele spuneau că de vină ar fi dosarul DIICOT în care este implicată, iar o altă variantă a fost faptul că toate conturile de socialiazare ale artistei ar fi fost sparte de hackeri.

Adevărul a ieșit de abia acum la lumină. Lidia Buble nu a anunțat nimic public, însă PR-ul artistei a dorit să nu mai lase loc de interpretări. Conform acesteia, artista este bine și doar vrea să facă un detox.

De ce a renunțat Lidia Buble la social media

Cu alte cuvinte, Lidia Buble a decis singură să renunțe, pentru o perioadă de timp la activitatea de pe rețelele de socializare. Mai mult de atât, aceași sursaă spune că artista este bine și că este vorba doar despre un moment de liniște pentru ea.

PR-ul artistei nu a spus însă cât de mult timp va dur această ”cură de detox”, dar nici ce a făcut-o pe artistă să ia o decizie atât de radicală.

Să nu uităm însă că în ultima perioadă, viața Lidiei Buble nu a fost atât de roz. După ce s-a despărțit de Răzvan Simion și a încercat să aibă o relație cu actorul cubanez Harlys Becerra, cei doi s-au despărțit subit după doar câteva luni.

De asemenea, după ce s-a întors de la Asia Express, artista a aflat că este implicată într-un dosar al celor de la DIICOT, care nici până acum nu s-a concretizat. Rămâne de văzut însă ce se va întâmpla și dacă vedeta va ieși public cu declarații în acest sens.