Lidia Buble a recunoscut public! Cine este noul său iubit? Vedeta fusese asociată și cu milionarul Horațiu Nicolau

12 feb. 2022
Lidia Buble a recunoscut public! Cine este noul său iubit? Vedeta fusese asociată și cu milionarul Horațiu Nicolau

Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Se bucură de o carieră de succes și chiar dacă pe plan personal lucrurile nu merg atât de bine pe cât ar vrea, artista spune că se simte bine așa cum este.

Lidia Buble a făcut o nouă serie de răspunsuri și întrebări pe Instastory, acolo unde fanii au putut să o întrebe diferite lucruri, iar ea le-a răspuns cu sinceritate, scrie a1.ro.

Printre întrebările legate de produsele de înfrumusețare pe care le folosește, un fan a întrebat-o dacă are iubit. Lidia Buble nu a răspuns clar dacă are sau nu un partener, însă a precizat că este fericită și liniștită.

“Trebuie să știi despre mine că sunt fericită, sunt liniștită, sunt împlinită și cred că asta contează. Cu iubit sau fără iubit eu strălucesc, radiez”, a fost răspunsul artistei.

De asemenea, fanii au mai întrebat-o dacă și-a făcut vreo operație estetică, iar artista a răspuns că este toată naturală și că nu ar vrea să schimbe acest lucru.

Lidia Buble s-a despărțit din nou de Harlys Becerra

La finalul lunii ianuarie, Lidia Buble a declarat la Kanal D că s-a despărțit din nou de cunoscutul actor, cu toate că au fost împreună într-o vacanță exotică, iar aceasta i-a și cunoscut părinții.

”Niciodată nu există un singur vinovat. Distanța nu este cel mai bun lucru. A fost o poveste frumoasă și este un om cu care încă țin legătura. Este un om frumos”, a explicat Lidia Buble la Kanal D.

Cu toate acestea, gurile rele au spus că motivul despărțirii de fostul iubit este dorința artistei de a avea o relație cu un bărbat care are aceeași religie ca ea.