Lidia Buble, acuzații grave la adresa lui Mihai Petre și a Elwirei Petre. Cine a câștigat de fapt Asia Express. Este mare supărare printre concurenți

18 nov. 2021
Lidia Buble, acuzații grave la adresa lui Mihai Petre și a Elwirei Petre. Cine a câștigat de fapt Asia Express. Este mare supărare printre concurenți

Competiția Asia Express se termină în doar câteva zile, iar emoțiile sunt mari. Fiecare fan are favoritul lui pe care ar dori să îl vadă în mână cu trofeul cel mare, însă la lumină au ieșit mai multe detalii uluitoare legate de câștigătorul Asia Express, care au stârnit o adevărată revoltă.

Lidia Buble este cea care lansează acuzații grave la adresa lui Mihai Petre și a Elwirei. În mai multe instastory-uri postate pe contul de socializare, artista și-a arătat subtil nemulțumirea cu privire la modul în care s-au desfășurat jocurile.

Deși nu a spus niciodată direct, aceasta a sugerat că Mihai Petre și Elwira au fost favorizați la Asia Express. Ba mai mult de atât, poziția Lidiei Buble este susținută și de fanii emisiunii.

În Jocul de Amuletă din ultima ediție, Mihai Petre și Elwira au primit un val de critici din partea fanilor. Mai multe persoane au acuzat că rezultatul jocului nu a fost unul corect, ci aranjat.

Competiția Asia Express, ”aranjată”?

Unii dintre ei spun că Emi și Cuza erau adevărații câștigători și nicidecum Mihai Petre și soția sa. Ba mai mult de atât, fanii spun că și Lidia Buble avea mari șanse să câștige dacă nu existau anumite ”privilegii” în cadrul competiției Asia Express.

Nu am înțeles amuleta! Dar știm din presă cu toții, cine trebuie să câștige și asta ne deranjează , “aranjamentele”!”, “Nu mi se pare corect trebuiau să câștige Emi&Cuza…”, “Chiar frumoasa surpriza , Emi & Cuza au tras și au ajuns primii, au facut 32 de puncte și amuleta o ia Petre la praștie, pe bune ?! Chiar așa fără rușine ? Sunteți penibili deja!”, “Nici mie nu mi sa părut corect ca au primit amuleta Elvira și Mihai Petre înseamnă că dacă trăgeau cu praștia mai bine puteau câștiga amuleta Bublele chiar daca ele nu au făcut toate probele și au fost pe ultimul loc…..urât din partea celor care au gândit jocul”, sunt câteva dintre mesajele postate de fani.

De asemenea, unii dintre fanii emisiunii spun că din cauza incorectitudinii vor refuza să se mai uite și la restul competiției, mai ales pentru faptul că în presă au apărut deja zvonuri conform cărora Mihai Petre și Elwira ar câștiga Asia Express.

“Total incorect !! Îți piere cheful de a mai vedea restul emisiunii..”, este un alt comentariu.