Lidia Buble are un nou iubit! Imaginile cu el au fost făcut publice. Cine este bărbatul care o face fericită acum

10 mai 2022
Lidia Buble are un nou iubit! Imaginile cu el au fost făcut publice. Cine este bărbatul care o face fericită acum
Sursă Foto: Instagram

Lidia Buble a devenit din ce în ce mai discretă cu privire la viața sa personală, motiv pentru care nu se știa clar dacă artista are sau nu un iubit. Cu toate acestea, artista le-a lăsat fanilor un indiciu importantă, după ultima postare făcută de Instagram.

Lidia Buble este extrem de activă în mediul online, iar acum i-a surprins pe fani cu o postare la care nu se așteptau. Artista a publicat o fotografie în care dădea de înțeles că se află în compania unui bărbat. Așa cum era de așteptat, fanii sunt de părere că în fotografia respectivă este vorba despre iubitul ei.

Potrivit imaginilor postate recent în mediul online, se pare că Lidia Buble este mult mai fericită în ultima perioadă și continuă să spună fanilor ultimele detalii din viața sa, însă nu și atunci când vine vorba de partea sentimentală, așa cum o făcea înainte.

În trecut, artista nu își ascundea relațiile de ochii oamenilor, însă de această dată vedeta a considerat că este mai bine așa. De asemenea, ea nu a dezvăluit cine este bărbatul alături de care este, ea lăsându-i pe urmăritorii ei cu ochii în soare, în special după ce au apărut informații că aceasta s-ar fi despărțit de Harlys Beccera.

Lidia Buble a trecut prin mai multe schimbări

Lidia Buble a surprins pe toată lumea cu schimbarea sa de look și se pare că ăsta ar fi doar începutul De asemenea, ea a și slăbit enorm, drept urmare, nu ar fi exclus ca în curând să mai vedem și alte modificări la aspectul fizic al acesteia.

”Un milion și aproape jumătate de prieteni care mă urmăresc pe Instagram și le mulțumesc că sunt acolo, dar e adevărat că am lipsit două sau trei săptămâni. Am făcut o cură de detoxifiere de tot ce înseamnă rețelele de socializare, am simțit nevoia.

Am șters tot și pentru că mi-am făcut schimbarea asta de look, nu mă mai regăseam în fata aceea blondă și am vrut să fac o schimbare, cred că mi-a fost de fapt dor de Lidiuța de acum aproape zece ani!

Mă simțeam foarte obosită, foarte încărcată și le-am spus celor cu care lucrez, din echipa mea că simt nevoia să schimb ceva, să fac ceva. Nu s-a întâmplat nicio tragedie, sunt mai vioaie și mai plină de viață!”, mărturisea artista în urmă cu ceva timp.