Lidia Buble eliminată prematur de la Asia Express? Vedeta a izbucnit în lacrimi. Anunțul trist făcut de Irina Fodor

03 nov. 2021
Lidia Buble eliminată prematur de la Asia Express? Vedeta a izbucnit în lacrimi. Anunțul trist făcut de Irina Fodor

Lidia Buble este cea mai bine plătită vedetă din sezonul 4 al Asia Express. Și chiar dacă s-a ales cu o sumă consistentă la finalul competiției, artista își dorea foarte mult să câștige. Ea a declarat de la început că obiectivul ei este ca la final să ridice marele trofeu, împreună cu sora ei, Estera Buble. Premiul cel mare este de 30.000 de euro.

În ultimele două săptămână deja concurusl a devenit foarte strâns și orice echipă poate fi eliminată în orice moment. Și dacă la început, Lidia Buble era mai mereu cu zâmbetul pe buze și afișa o atitudinea calmă și pozitivă, acum este din ce în ce mai agitată și mai stresată.

În episoadele din această săptămână, ea a fost obligată să facă echipă cu Elwira Petre, iar Estera Buble, sora ei, cu Eliza Natanticu. Ambiția artistei a fost să câștige imunitatea și să ajungă prima la Irina Fodor.

Doar că prezentatoarea Asia Express i-a dat o veste, care a făcut-o să izbucnească în lacrimi. Trebuie să caute cazare. Lidia a rămas mască pentru că nu putea accepta că este posibil așa ceva. Cine să fi ajuns înaintea ei, se tot întreba fără oprire.

Anunțul Irinei Fodor a făcut-o pe Lidia Buble să izbucnească în lacrimi

„N-am mai avut atât stres de când a început Asia Express. Suntem foarte stresate să nu fi ajuns cineva înainte noastră. Este pentru prima oară când lucrăm împreună”, a dezvăluit Lidia Buble cu lacrimi în ochi.

Aceasta a declarat la testimoniale că nici atunci când Irina Fodor a făcut acest anunț nu i-a venit să creadă și tot aștepta să spună că totul este o glumă. Dar nu a fost așa. Trebuie menționat și faptul că toate echipele au fost nevoite să-și caute cazare, însă concurenții nu au știut acest lucru.

„Mie mi-a căzut cerul în cap. Așteptam momentul în care Irina să ne spună că e o glumă. Mie nici acum nu-mi vine să cred. Puteam să jur că luăm Imunitatea în seara asta”, a conchis Lidia Buble.

Astăzi are loc practic ultima etapă din Georgia și o echipă va trebui să părăsească în cele din urmă competiția. Lupta este foarte strânsă. Ultima dată piatra a fost verde, așa că toți se așteaptă acum la roșu, iar presiunea este imensă.