Lidia Buble, însărcinată? Artista a făcut marele anunț: ”Este o binecuvântare să…”

19 apr. 2022
Lidia Buble, însărcinată? Artista a făcut marele anunț: ”Este o binecuvântare să...”

Lidia Buble a trecut prin schimbări în ultima vreme. A renunțat la conturile de socializare, și-a făcut o modificare completă de look, iar acum pare că se concentrează mai mult pe carieră, dar și pe viața personală.

De când s-a despărțit de Harlys Becerra, oficial, artista nu a mai avut nicio relație, însă chiar și așa, continuă să viseze că bărbatul perfect va apărea într-o zi.

Pentru că vine dintr-o familie numeroasă, Lidia Buble are de gând să ducă tradiția mai departe. Își dorește să aibă mulți copii, în special băieți. Ca să nu mai vorbim de faptul că vedeta știe deja și cum își dorește să îi crească pe cei mici: după principiile de acasă.

”Nimic nu este întâmplător și totul se întâmplă la momentul potrivit și lângă persoana potrivită. Sunt convinsă că Dumnezeu, la un moment dat, o să hotărască și acea zi!

Am un plan, vin dintr-o familie atât de bogată, îmi doresc mulți copii, băieți în general, dacă se poate. Îi voi crește exact după principiile după care am crescut și eu acasă, pentru că mi-au priit și îmi priesc în continuare!”, a mărturisit Lidia Buble.

Lidia Buble își dorește o familie numeroasă

Să nu uităm că nu este prima oară când artista aduce în vorbă acest subiect. În repetate rânduri, ea a vorbit despre faptul că își dorește o familie numeroasă. Este recunoscătoare că vine dintr-o familie cu mulți frați și speră să se poată bucura de același lucru.

Ba mai mult de atât, vedeta a învățat multe de la părinții săi și în întreaga sa carieră a ținut cont de toate aceste aspecte, după cum spunea chiar ea. Rămâne de văzut însă cine va fi bărbatul din viața Lidiei Buble alături de care își va întemeia o astfel de familie.

”Este o binecuvântare să fii parte dintr-o familie atât de numeroasă, iar atunci când ne adunăm la masă, cu ocazia sărbătorilor sau unei întâlniri cu toții, avem ce povesti și, desigur, ne jucăm împreună cu nepoțeii.

Cel mai bun sfat primit de la ei este să rămân la fel de naturală și cu picioarele pe pământ, chiar și atunci când voi pleca de lângă ei. Și așa am rămas!”, mărturisea artista la un moment dat.