Lidia Buble la un pas de bătaie cu Lorelei Bratu la Asia Express. A intervenit și Zarug. De la ce a pornit scandalul între cele două

19 sept. 2021
Lidia Buble la un pas de bătaie cu Lorelei Bratu la Asia Express. A intervenit și Zarug. De la ce a pornit scandalul între cele două
Lidia Buble și sora ei, Estera

Asia Expressa a început în forță, iar nervii celor 18 concurenți sunt întinși la maxim. Toți sunt competitivi și luptă cu toate armele pentru a nu se face de râs în fața publicului. Lidia Buble și sora ei, Estera nu s-au descurcat chiar foarte bine până acum, dar sunt foarte hotărâte să lase o impresie bună.

Lorelei Bratu și Zarug sunt cea mai colorată echipă din competiție și prima care declanșează un scandal imens. După ce timp de câteva ore s-au străduit să oprească o mașină pentru a ajunge în locul indicat de Irina Fodor, Lidia Buble și sora ei, Estera au apărut și ele în fața aceluiași vehicul și le-au cerut celor doi turci care se aflau în ea să le ia pe ele.

Lidia Buble le-a spus tinerilor că ea este foarte faimoasă în România și s-a folosit practic de tot charmul ei pentru a-i determina pe cei doi să le ia pe ele în locul lui Zarug și Lorelei Bratu. Asta a creat o stare de conflict între echipe.

„Până la familie”

Cum era de așteptat, turcii le-au ales pe surorile Buble, deși inițial au spus că îi pot lua pe toți. Doar că nu era loc în mașină.

„Încercarea moarte n-are, poate ne ia pe noi. E un concurs până la urmă, oricum ne-au claxonat pe noi.”, a spus Lidia Buble.

„Dați-i drumu’ de aici!”, le-a spus Zarug celor două surori, după ce le-a văzut la geamul mașinii pe care o opriseră ei.

Ulterior echipele s-au reîntânit pe traseu, iar Lorelei a făcut mai multe remarci caustice la adresa Esterei. Lidia s-a întors nervoasă și a replicat amenințător: „Până la familie”. Sora ei a încercat să o calmeze și după ce și Zarug le-a adresat câteva vorbe urâte a spus că totul a fost o glumă.

Totuși surorile Buble au spus în testimoniale că nu a fost deloc în regulă cum s-au comportat colegii lor. În mod cert între cele două echipe deja s-a născut o animozitate vizibilă și este doar începutul.