Lidia Buble și-a anulat toate concertele de sărbători. Ce s-a întâmplat cu artista. Detalii de ultimă oră

20 dec. 2021
Lidia Buble și-a anulat toate concertele de sărbători. Ce s-a întâmplat cu artista. Detalii de ultimă oră

Lidia Buble este una dintre cele mai în vogă artiste în momentul de față. Pe lângă muzică, ea câștigă sume enorme și din contractele de imagine, cel mai profitabil fiind cel cu Huawei. Recent, vedeta și-a lansat și un parfum, Karma, care momentan este disponibil doar în ediție limitată, iar prețul poate depăși și 260 de dolari pentru o sticluță.

Lidia Buble a făcut senzație și la Asia Express, competiție pe care spera să o câștige împreună cu sora ei. Din păcate, cele două au terminat doar pe locul 3, ceea ce le-a supărat destul de tare pentru că au considerat nedrept concursul. Drept consecință, Lidia și Estera nu au participat la edițiile speciale Chefi la Cuțite, prezentate de Gina Pistol.

Acum Lidia Buble pare să fi revenit la sentimente mai bune față de Antena 1 și a mers în diverse emisiuni pentru a-și promova noua melodie, Extrapolăm, dar și parfumul cu care speră să aibă succes. Un lucru este cert, Lidiei Buble nu-i lipsesc banii, așa că s-a descis să renunțe la toate angajamentele pentru următoarea perioadă.

De ce a renunțat Lidia Buble la concertele de Crăciun

Lidia Buble și-a propus ca în acest an să meargă acasă, la Deva, la părinții ei, pentru a sta la masa de Crăciun alături de frații ei și de familiile lor. Artista și-a anunțat deja fanii cu privire la această decizie. Singura care va absenta de la această frumoasă sărbătoare va fi o soră care locuiește în Spania și căreia îi este greu să călătorească în condiții de pandemie.

Lidia Buble va reveni totuși în forță imediat după sărbătorile sfinte. Mai exact, de Revelion ea va concerta în diferite locuri. Din fericire, restricțiile nu mai sunt atât de drastice, astfel că artiștii și-au putut lua angajamente. Pentru ei este o gură de oxigen după doi ani foarte dificili, în care au câștigat mult mai puțin comparativ cu anii trecuți.