Lidia Buble spune adevărul despre acuzațiile DIICOT la adresa ei. Prima reacție a concurentei de la Asia Express

15 nov. 2021
Lidia Buble spune adevărul despre acuzațiile DIICOT la adresa ei. Prima reacție a concurentei de la Asia Express
Sursa foto: Instagram

Lidia Buble are probleme cu legea. Procurorii DIICOT au audiat-o după ce s-a aflat că artista a fost oprită în trafic de oamenii legii, însă a preferat să le ofere bani în loc să sufle în etilotest. 

Gândul.ro scria că într-o seară Lidia Buble a fost oprită de polițiștii în trafic, fiind rugată de aceștia să sufle în etilotest. Concurenta de la Asia Express a refuzat însă, ba chiar ar fi sunat un prieten pentru a-i cere ajutorul.

Respectivul i-a recomandat artistei să îi mituiască pe oamenii legii pentru a scăpa de testare cu etilotestul. Zis și făcut, căci Lidia Buble ar fi ajuns la o înțelegere cu oamenii legii.

Fericită că a scăpat de o eventuală problemă, artista și-a sunat prietenul din nou pentru a-i povești șirul evenimentelor, însă din păcate pentru ea, telefonul bărbatului era monitorizat de procurorii DIICOT, Lidia Buble apărând și ea în înregistrări.

Prietenul Lidiei Buble era deja vizat într-un dosar penal, iar acum va fi cercetat și pentru instigare la dare și luare de mită. De asemenea, artista a fost și ea audiată în acest dosar, spun sursele citate.

Prima reacție a Lidie Buble

Deși informația privind problemele Lidiei Buble cu legea a fost deja făcută publică de mai bine de o săptămână, artista nu a comentat subiectul, cel puțin până acum.

Fosta iubită a lui Răzvan Simion a postat un mesaj sugestiv pe Instagram în care spune că nu are timp să regrete toate lucrurile pe care le-a făcut până acum și preferă să meargă mai departe.

Ba mai mult de atât, ea mărturisește că s-a acceptat pe ea însăși și chiar dacă a făcut lucruri rele, cea mai bună rezolvare rămâne iertarea.

”Nu am timp să am regrete. Mergem mai departe. Pentru că suntem acceptați pentru ceea ce suntem. Nu pentru ceea ce credem că ar trebui să fim.

M-am acceptat pentru ceea ce sunt. Nu pentru ceea ce ar trebui să fiu. Pentru că asta e o minciună. Am făcut lucruri rele. Am făcut lucruri bune. Cel mai bine ar fi să te ierți și să mergi mai departe”, se arată în postarea publicată de Lidia Buble pe contul de socializare.