Lidia Buble umilită la maxim! Cine este noua iubită a bărbatului celebru pentru care s-a despărțit de Răzvan Simion? Este frumoasă și foarte bogată

24 oct. 2022
Lidia Buble umilită la maxim! Cine este noua iubită a bărbatului celebru pentru care s-a despărțit de Răzvan Simion? Este frumoasă și foarte bogată

Lidia Buble a tot transmis în ultimul an mesajul că-și dorește foarte mult să se căsătorească și să-și întemeieze o familie. Artista are deja 29 de ani, iar la această vârstă cam toate femeile din familia ei erau deja căsătorite și aveau cel puțin un copil. Astfel că presiunea unui mariaj rapid își spune tot mai mult cuvântul.

Deși este frumoasă și se bucură de multă faimă, Lidia Buble nu reușește să-și găsească jumătatea. Ea a trăit o intensă poveste de dragoste cu Răzvan Simion timp de aproximativ șapte ani, iar despărțirea a venit pe neașteptate. Informațiile provenite pe surse au dezvăluit că motivul separării ar fi fost infidelitatea ei.

Mai exact, Lidia Buble ar fi avut o idilă secretă cu fotbalistul Costin Gheorghe, fratele cântăreței Elena Gheorghe. Cei doi s-au văzut de mai multe ori, dar după ce artista a devenit oficial o femeie singură, el nu s-a mai apropiat de ea.

Cine este noua iubită a lui Costin Gheorghe

Acum se poate spune că fostul concurent de la Survivor România a dat lovitura. El are o relație serioasă de aproximativ șase luni cu o machedoancă superbă, pe nume Maria. Aceasta este nimeni alta decât fiica milionarului Dumitru Cușu, un om de afaceri din Constanța, cu o avere estimată la 30 de milioane de euro.

Costin Gheorghe a mai fost căsătorit și are și un copil. El are mai multe cuceriri la activ și nu a recunoscut niciodată oficial relația cu Lidia Buble, însă în mod cert faptul că s-a îndepărtat de ea și și-a găsit și jumătatea reprezintă încă o lovitură pentru artistă.

Și Răzvan Simion este foarte fericit cu Daliana Răducanu, care i-a devenit iubită la scurt timp după despărțirea de vedetă. Se pare că toți bărbații care i-au fost alături și-au găsit acum alte iubite, în timp ce ea încă-l așteaptă pe cel care să o cucerească definitiv.