Lovitură cruntă pentru Liviu Vârciu! Artistul a făcut o criză de nervi în direct și a lansat și un avertisment

18 oct. 2021
Lovitură cruntă pentru Liviu Vârciu! Artistul a făcut o criză de nervi în direct și a lansat și un avertisment
Liviu Vârciu și Anda Călin

Liviu Vârciu este una dintre vedetele Antena 1, cu multe proiecte și foarte bine plătit. Însă este și foarte cheltuitor. Acesta a sperat că va da lovitura cu petrecerea de botez, organizată în cinstea fiului său, Matei Liviu.

Anda Călin, iubita lui s-a ocupat intens de organizat și a strălucit în acea seară superbă, unde au fost invitate peste 300 de persoane. Evenimentul s-a desfășurat la un restaurant de lux din zona Otopeni. Totul a fost la superlativ. Mâncarea, focurile de artificii, muzica… atomofesfer a fost perfectă.

Ceea ce nu a fost pe placul lui Liviu Vârciu s-a întâmplat la final, când a văzut plicurile. El se aștepta ca invitații să fie foarte generoși cu el, mai ales că a investit mulți bani în petrecere. Doar că surpriză, nu și-a acoperit nici costurile și a ținut să spună asta și la televizor. Mai mult a lansat și un avertisment.

Liviu Vârciu, avertisment pentru cei care au venit la botezul fiului său

„Am rămas dator după botez! Zgârciților! Am ieșit în pierdere, nu am ieșit bine, nu au dat toți cât trebuie. Dar eu am plicurile acasă, unii nu au dat bine, las că merg și eu la ei la botez și o să dau tot atât!”, a spus Liviu Vârciu, la un post de televiziune.

Artistul susține că el nu a făcut barter pentru nimic. A plătit tot, iar la final se aștepta să și rămână cu ceva profit după super petrecerea pe care a organizat-o. Numai pentru focurile de artificii ar fi plătit 5.000 de euro, însă se pare că mulți invitați au lăsat în plicuri și sub 300 de euro, deși darul de la această sumă ar fi trebuit să înceapă.

„Eu nu sunt unul dintre artiștii ăia care fac botezul gratis, să fie clar! Eu am scos bănuții din buzunar pentru băiatul meu!”, a mai spus vedeta Antena 1.