Lovitură cruntă pentru Pavel Bartoș! Cea mai mare umilință încasată de la Antena 1

22 oct. 2021
Lovitură cruntă pentru Pavel Bartoș! Cea mai mare umilință încasată de la Antena 1

Pavel Bartoș este fără doar și poate unul dintre cei mai îndrăgiți actori și prezentatori de televiziune. Acesta este în prezent gazda show-ului Maskes Singer România, care a ajuns la cea de-a doua ediția. Prima a fost prezentată de Jorge, iar detectivi au fost Ana Morodan, INNA, Horia Brenciu și Cosmin Maticiuc.

Pentru că audiențele nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, producătorii au făcut câteva modificări, cu care au sperat că vom ajunge pe locul 1 și se vor menține acolo. Ei bine și au reușit, dar parțial. Primele ediții au ținut telespectatorii lipiți de PRO TV, dar episodul de ieri în care au fost demascate Antonia și Oana Zăvăranu s-a aflat abia pe locul 2.

Serialul Adela, difuzat de Antena 1 a fost lider la nivelul tuturor categoriilor de public, conform datelor oferite de Kantar Media. Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, serialul Adela s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 6.4 puncte de rating și 20.8% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv, cu Masked Singer România, cu o medie de 4.7 puncte de rating şi 15.3 cotă de piaţă.

Ierarhia s-a pãstrat şi la nivel urban, când Antena 1 a înregistrat un rating mediu de 6.1 puncte şi 14.8% cota de piaţã, în vreme ce Pro Tv înregistra atunci 5.5 puncte de rating şi 13.4 cota de piaţã. Şi la nivelul întregii ţări, serialul Adela a fost prima opţiune a telespectatorilor, în intervalul menţionat. Aproape 1.5 milioane de telespectatori la nivel naţional, în minutul de aur, 22:54 urmăreau aseară serialul Adela de la Antena 1.

Despre ce este vorba în serialul Adela

Aseară, telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură momentele pline de suspans din cele mai noi episoade Adela. Vestea că Mona (Andreea Ibacka) a murit a cutremurat casa Andronic, în vreme ce Ana Maria (Ioana Blaj) şi-a asumat toată răspunderea: “Dacă nu m-aş fi întors eu, Mona mai trăia şi acum!”. Lucian (Daniel Nuţă) a încercat din nou să îl tulbure pe Paul, chiar şi în asemenea clipe: “Înainte să moară, Mona a venit la mine şi m-a implorat să fugim împreună cu copilul nostru, pentru că pe tine te interesa doar Ana Maria!”.

În tot acest timp, Mihai (Alecsandru Dunaev) începe propria anchetă referitoare la modul în care a fost făcut testul ADN de către Andreea, pentru ca la final, lucrurile să ia o cu totul altă întorsătură: “A ieşit raportul preliminar în cazul Monei, nu e vorba de sinucidere, ci de o crimă! Sunteţi principalul suspect, vă rog să mă urmaţi!”, i-a spus procurorul Lascu (Răzvan Fodor) lui Paul (Mihai Călin).

Ce se va întâmpla cu personajele atât de îndrăgite şi cum va zdruncina aflarea adevărului casa Andronic, dar şi familia Achim, telespectatorii vor putea afla în curând, urmărind Adela, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talaşman, Cristina Ciobănaşu, Vlad Vîlciu, Gelu Niţu, Marius Rizea, Nuami Dinescu, Ioana Blaj, Ioana Abur, Daniel Nuţă, Dominique Lăcătuş, Toto Dumitrescu, Elena Mogîldea, Ioana Ginghină, Răzvan Fodor, Mircea Gheorghiu, Doru Ana, Romeo Visca, Alina Florescu, Vlad Gherman, Răzvan „Krem” Alexe, Ştefana Darzeu, Teodora Păcurar, dar şi protagoniştii Mara Oprea, Oana Moşneagu şi Alecsandru Dunaev pot fi urmăriţi în fiecare joi, de la ora 20.30, la Antena 1, în cel de-al doilea sezon al serialului Adela.