Lovitură cumplită pentru chef Cătălin Scărlătescu! A fost dat afară! Adio defintiv Antena 1!

01 nov. 2022
Lovitură cumplită pentru chef Cătălin Scărlătescu! A fost dat afară! Adio defintiv Antena 1!

A fost un show de zile mari luni seara la Chefi la Cuțite. Presiunea este parcă mai intensă ca oricând, iar ambițiile și orgoliile celor trei jurați au atins cote maxime. Toți vor să câștige și nu de puține ori și-au pierdut cumpătul în bucătările, atunci când concurenții lor au greșit.

Chef Sorin Bontea chiar a părăsit emisiunea și s-a dus pe stradă pentru a se calma când a aflat că intră din nou la duel. Chef Florin Dumitrescu a răsuflat ușurat pentru că el s-a impus în ultimul episod și nu a pierdut niciun concurent.

În ultimele două ediții, chef Sorin Bontea a fost nevoit să-și ia rămas bun de la doi membrii ai echipei sale și același lucru era pe punctul să se întâmple din nou. Din fericire pentru el, Lina Chirilă, concurenta lui chef Cătălin Scărlătescu a greșit condimentul și inevitabilul s-a produs.

A fost dată afară de la Chefi la Cuțite fără drept de apel

„Am greșit condimentul și gata. Îmi este rușine, nu mai merg în bucătărie. Îmi este rușine! Mă duc acasă”, a spus doamna Lina, care și-a încălcat totuși promisiunea și a încercat să salveze situația, dar fără succes.

La final, ea a fost dată afară, iar chef Cătălin Scărlătescu a pierdut un om de bază. Așa că Lina Chirilă a fost nevoită să-și ia adio definitiv de la Antena 1. Și-a irosit șansa, deși mulți credeau că va ajunge în etapele finale.

Un alt șoc în ceea ce privește eliminările s-a petrecut în urmă cu trei episoade. Atunci cuțitul de aur, Sorin Ilieș, concurentul lui chef Sorin Bontea a fost eliminat spre surprinderea tuturor și spre dezamăgirea mentorului său, care spera să câștige împreună cu el marele trofeu.