Lovitură fatală pentru Cătălin Măruță și Alex Velea! Cine a ajuns pe locul 1 în trending Youtube? La asta nu s-ar fi așteptat niciodată

02 mart. 2022
Lovitură fatală pentru Cătălin Măruță și Alex Velea! Cine a ajuns pe locul 1 în trending Youtube? La asta nu s-ar fi așteptat niciodată

Cătălin Măruță a reușit o performață istorică pe piața podcasturilor din România. Interviul cu Laurențiu Reghecamf i-a adus peste 2,3 milioane de vizualizări și locul 1 în trending Youtube. Dar iată că a venit ziua în care a fost detronat.

Cătălin Măruță nu mai este lider în online, el coborând până pe locul al treilea. În topul celor mai populare videoclipuri au urcat momentul lui Radu Pietreanu de la iUmor, care i-a făcut pe toți jurații să râdă cu lacrimi, dar și piesa lui Connect-R și Mario Fresh.

Puțini s-ar fi așteptat ca tânărul iubit al fiicei Andreei Esca să ajungă singur atât de sus. Este drept că fără ajutorul lui Connect-R este greu de crezut că ar fi cunoscut prea curând locul 1 în trending.

Lovitură cruntă pentru Alex Velea

Însă este o mare lovitură în primul rând pentru Alex Velea. Cei doi artiști s-au certat cu iubitul Antoniei, iar motivul principal ar fi fost fix muzica pe care o promovează, trapanelele.

Alex Velea a considerat că doar așa poate strânge un număr mare de vizualizări, dar iată că foștii lui apropiați au demonstrat contrariul. Nici Cătălin Măruță nu a mai rezistat pe locul 1, dar este foarte mândru de reușita sa unică.

Prezentatorul PRO TV a mai urcat un episod in podcast, un interviu cu Dan Capatos, în urmă cu două zile, dar acela abia a strând 162.000 de vizualizări. Cifre bune, dar slabe comparativ cu ceea ce a reușit cu Reghe.