Lovitură fatală pentru Viviana Sposub! Ce i-a făcut Andreea Bălan este super umilitor. Reacția lui George Burcea

14 mai 2022
Lovitură fatală pentru Viviana Sposub! Ce i-a făcut Andreea Bălan este super umilitor. Reacția lui George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat deja, însă asta nu înseamnă că războiul dintre cei doi s-a terminat și el. Actorul și-a atacat din nou fosta soție, recent, în legătură cu modul în care aceasta s-ar fi ocupat de câinele său, însă chiar și așa se pare că lucrurile se întorc tot împotriva sa și a iubitei sale, Viviana Sposub.

În timp ce George Burcea se bucură că în sfârșit a reușit să își recupereze câinele, Andreea Bălan ar putea da o mega lovitură în televiziune, lucru care pentru iubita actorului nu va fi ceva tocmai plăcut.

Atât George Burcea cât și Viviana Sposub și-ar fi dorit să participe la noul sezon Asia Express, însă se pare că pe listă ar fi chiar numele Andreei Bălan și al Andreei Antonescu.

În ultime vreme au tot apărut zvonuri conform cărora cele două vedete ar urma să participe la show, iar mărturisirile lui Săndel Bălan par să confirme totul. Bărbatul a mărturisit recent că și-ar dori enorm ca fiica sa și Andreea Antonescu să meargă la Asia Express, ba chiar spune că cele două au toate avantajele să și câștige competiția.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu participă la Asia Express?

Se descurcă la mâncare, se descurcă la un program fix și de asemenea știu cum să își mobilizeze forțele când vine vorba de competiții, povestește acesta.

Au muncit de mici, se cunosc foarte bine. Ar fi concurente foarte bune, ar putea fi echipa câștigătoare. Sunt prietene, se înțeleg din priviri, ca pe scenă, sunt foarte rezistente la stres. Au fost în multe turnee, ajungeau mereu la timp, erau pregătite la orice oră, se trezeau repede din somn, rezistă la intemperii, dar și la foame. Nu sunt mofturoase, nu mănâncă mult, pot locui și în condiții modeste. Mi-ar plăcea să concureze”, a mărturisit Săndel Bălan, pentru ego.ro.

În cazul în care zvonurile s-ar confirma, iar Andreea Bălan și Andreea Antonescu ar participa la Asia Express, cel mai probabil George Burcea și Viviana Sposub nu vor fi prea încântați. Să nu uităm că actorul a mai pierdut un proiect din cauza fostei sale soții, deci nu ar fi prima oară când se întâmplă așa ceva.