Lovitură pentru Antena 1! Zarug a spus PUBLIC adevărul despre eliminarea lui de la Asia Express: „Două săptămâni am plâns”

09 nov. 2021
Lovitură pentru Antena 1! Zarug a spus PUBLIC adevărul despre eliminarea lui de la Asia Express:
Zarug și Lorelei Bratu

Zarug a fost fără doar și poate cel mai colorat personaj din sezonul 4 al Asia Express. El a format echipă cu Lorelei Bratu și au fost eliminați din competiție, după ce în cursa pentru Ultima Șansă nu au mai dorit să facă toate probele impuse de producători. Cei doi s-au amuzat teribil, însă la final erau pe punctul să plătească o amendă imensă.

Contractul cu Antena 1 prevedea o serie de sancțiuni în cazul în care un concurent încalcă regulile prevăzute de Asia Express, iar cei doi influenceri nu le-au respectat pe toate. Eliminarea lor a fost diferită de ale celorlalți. Ei nu au avut ocazia să-și ia rămas buni de la colegi și s-au trezit singuri în punctul de întâlnire.

Irina Fodor a rostit cuvinte dure la adresa lui Zarug și Lorelei Bratu, dar fanii au acuzat-o pe ea și nu pe cei doi concurenți, pe care se pare că i-au îndrăgit destul de tare.

O perioadă de timp, Zarug nu a vorbit despre experiența lui la Asia Express, dar acum a mărturisit într-un podcast că a fost o experiență traumatizantă pentru el și că a avut nevoie de psiholog. A fost ca atunci când și-a recunoscut orientarea sexuală și s-a temut că va fi renegat și respins de cei din jur.

Zarug spune că a suferit o traumă la Asia Express și implicit la Antena 1

„Cred că acum vreo șase sau șapte ani a fost momentul adevărului în care efectiv nu se mai putea. Nu că ar fi fost un mare secret pentru că maică-mea mi-a cumpărat chiar și tocuri.

Era totuși un soi de tabu. Eram acasă la Botoșani și tocmai primisem o veste foarte proastă și eram la toaletă, în demisolul casei alor mei, și plângând mă întrebam ce fac eu aici. (…)

Când m-am trezit cu rucsacii pe caldarâm, pentru că nu am corespuns unor așteptări, eu am înlemnit, m-a băgat în trauma aia.

Eu m-am întors acasă, două săptămâni am plâns, după care am început să vorbesc despre experiența asta cu cât mai multă lume, cu prieteni apropiați și terapeuți, ca să reușesc să o metabolizez și să o scot la suprafață, pentru că m-a dărâmat efectiv”, a mărturisit Zarug în cadrul podcastului „Stai să zic eu”, găzduit de Dragoș Mușat și Cosmin Natanticu pe canalul de YouTube Happyfish.

Influencerul, care este de profesie designer a participat în trecut și la Chefi la Cuțite și spera să mai prindă și alte proiecte de televiziune. Doar că modul în care a abordat acest concurs le-a lăsat un gust amar producătorilor de la Asia Express și chiar dacă l-au iertat de amendă, nu se știe când îl vor mai oferta pentru un alt show.