Lovitură pentru Delia Matache! Ce a spus public tatăl ei despre ea? Dezvăluirea care a lăsat pe toată lumea mască

22 feb. 2022
Lovitură pentru Delia Matache! Ce a spus public tatăl ei despre ea? Dezvăluirea care a lăsat pe toată lumea mască

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. De când a început cariera solo, aceasta a câștigat și mai multă notorietate, însă în timp ce mama ei o sprijină, iată că tatăl ei nu o privește cu ochi prea buni.

Deși fiica sa se bucură de o carieră cum mulți și-ar dori, tatăl Deliei nu e chiar atât de încântat. El a mărturisit că și-ar dori ca fiicele sale să se apropie de Dumnezeu. Ba mai mult de atât, acesta spune că deși pe vremea când era mică, Delia mergea la Biserică, acum aceasta s-a schimbat mult.

Șocant este însă că tatăl vedetei susține că fiica sa a început să facă ce vede la alții și s-a pierdut pe ea.

”Mi-ar plăcea să se îndrepte şi să se apropie de Dumnezeu. Pentru un om care trăieşte în showbiz e mai greu, aşa, dintr-o dată. Delia crede în Dumnezeu, dar nu are timp de biserică. Când era în clasa întâi se ducea la Patriarhie şi pupa toate icoanele. Apoi a zburat puiul, face şi ea ce vede în lume”, a mărturisit tatăl Deliei, pentru stiridinlume.ro.

Delia și relația cu tatăl ei

Delia confirma și ea la un moment dat povestea tatălui său. Ea susține că a avut o famile destul de rece, iar în timp părinții ei s-au schimbat. Cât despre tatăl ei, vedeta declara că într-adevăr, acesta și-ar dori să fie mai credincioasă și este conștientă de nemulțumirea pe care bărbatul o are față de ea.

”Eram apropiaţi, dar nu era genul de apropiere pe care o ai azi. De exemplu, acum cu mama şi cu tata am altă apropiere, sunt alţi oameni. Atunci nu aş spune că erau la fel. Acum, da, sunt mai umani, mai calzi. Normal că se schimbă tipul de relaţionare în momentul în care tu eşti super stabilizat şi eşti bine, normal că se simt mândri.

Bine, tatălui meu, care e foarte credincios, i-ar plăcea să fiu şi eu credincioasă, deci pe partea asta cred că e nemulţumit. Dar da, avem o relaţie bună, îi ajut, cum să nu fie mulţumiţi?!”, povestea Delia, cu ceva atimp în urmă, pentru adevarul.ro.