Lovitură pentru PRO TV! Andreea Tonciu dă detalii din interior. Ce i-au făcut la Survivor România

10 apr. 2022
Lovitură pentru PRO TV! Andreea Tonciu dă detalii din interior. Ce i-au făcut la Survivor România

Andreea Tonciu a fost una dintre concurentele de la Survivor România care a părăsit competiția destul de repede. Deși se pregătise din timp, iată că norocul nu a fost de partea ei, iar acum, dezvăluiri din interior ies la lumină.

Dacă mulți au avut de spus doar cuvinte de laudă la adresa show-ului Survivor România, iată că Andreea Tonciu are o cu totul altă părere care pe mulți i-ar lăsa mască.

Niciodată nu s-ar mai întoarce la o astfel de competiție, mărturisind de asemenea că deși lucrurile păreau mai simple din depărtare, în momentul în care a ajuns acolo a avut parte de o surpriză neplăcută.

”N-aș mai repeta niciodată această experiență pentru că este foarte grea pentru mine, crede-mă. Nu mă așteptăm să fie atât de grea. N-am crezut în viața mea că va fi atât de greu”, a mărturisit Andreea Tonciu, pentru click.ro.

”Nu mai eram eu”

Doar 5 zile, atât a rezistat vedeta la Survivor România. Atunci a fost momentul în care a știut că nu mai are ce căuta acolo, ba chiar, după cum spune chiar ea, nici măcar nu se mai regăsea în ce a ajuns să trăiască.

”M-am dus, încercarea moarte n-are. Am zis hai să încerc să văd cum e. Dar nu înțelegi că din a 5 a zi am zis gata, nu mai pot… M-am setat, am intrat în lumea mea, nu mai eram eu”, a mai dezvăluit vedeta.

În ciuda celor trăite la show-ul de la PRO TV, Andreea Tonciu spune că încă ține legătura cu cei rămași în competiție, dar și cu cei care au plecat după ea. Otilia Bilionera spre exemplu i-a fost cel mai aproape în timpul competiției, iar cele două comunică des.