Luca, fiul lui Laurențiu Reghecamf rupe tăcerea! Cum se comporta Anamaria Prodan cu el în trecut. Nimeni nu a spus adevărul până acum

25 oct. 2021
Luca, fiul lui Laurențiu Reghecamf rupe tăcerea! Cum se comporta Anamaria Prodan cu el în trecut. Nimeni nu a spus adevărul până acum

Mariana Pffeifer, prima soție a lui Laurențiu Reghecamf a intervenit în scandalul divorțului dintre acesta și Anamaria Prodan. Ea a spus multe lucruri negative despre impresară, inclusiv că din cauza ei, antrenorul nu ar fi avut grijă de fiul său. Femeia susține că l-a crescut pe băiat în Germania, după ce s-a recăsătorit din resurse proprii.

Luca, fiul lui Laurențiu Reghecamf cu Mariana Pffeifer dă toate aceste informații peste cap. Acesta apare în cartea pe care Anamaria Prodan a lansat-o sâmbătă seara și spune că aceasta i-a fost practic ca o a doua mamă. Mai mult decât atât, i-a făcut mereu cadouri scumpe și i-a îndeplinit toate capriciile.

Tânărul apare în mai multe fotografii alături de impresară și de fiicele acestuia. El susține că Anamaria Prodan s-a purtat mereu frumos cu el.

 „(Laurențiu Reghecampf, n. red.) Mi-a povestit despre copilul lui, pe care l-a luat apoi de acasă și ne-a pus să stăm față în față, cunoscându-l astfel pe Luca de când avea patru ani și jumătate. Eu i-am vorbit despre cele două fetițe din prima căsătorie (…). Mi-a plăcut Luca din prima secundă și ne-am lipit unul de altul, ceea ce ne-a atras numai rele, și mie, și lui, pentru că mama lui s-a simțit obligată să se răzbune pe conexiunea asta rapid stabilită”, povestește impresara în cartea ei autobiografică, „Da, sunt cea mai bună!”.

Ce spune Luca concret despre Anamaria Prodan

Luca apare și el în cartea Anamariei Prodan și povestește despre relația pe care o are cu aceasta. El spune că impresara a fost ca a doua lui mamă și niciodată nu a simțit că a făcut diferențe între el și cei trei copii ai săi. Tânărul mai spune și că se înțelege foarte bine ceilalți copii din familie, Bebeto, Sarah și Rebecca, iar cei patru sunt foarte uniți

„Ana este ca a doua mamă pentru mine și nu m-a tratat diferit față de ceilalți. Suntem toți frați și copiii ei. Întotdeauna a avut grijă și a îndeplinit orice dorință, oricând am avut vreuna. Îi sunt foarte recunoscător pentru tot și mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea. Suntem o familie frumoasă și îi mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase din viața mea! Te iubesc”, este mesajul transcris în cartea Anamariei Prodan, potrivit Fanatik.