Lucian Viziru revine în televiziune! Celebrul artist a semnat cu cei de la PRO TV

08 dec. 2022
Lucian Viziru revine în televiziune! Celebrul artist a semnat cu cei de la PRO TV

După ani buni, Lucian Viziru revine în forță. Celebrul artist a semnat cu PRO TV, iar fanii săi îl vor putea vedea în curând pe micile ecrane.

Dacă ar fi să ne uităm în urmă, Lucian și Augustin Viziru au fost extrem de apreciați acum ceva timp, așa că nu ar fi exclus ca revenirea de acum să le aducă notorietatea de altă dată.

Lucian Viziru, care a jucat și în serialul ”Regina”, a semnat cu PRO TV și revine în actorie după 13 ani de pauză.

A revenit în țară de curând și deja a primit o propunere. Pe lângă faptul că trupa „Gaz pe foc”, revine la 30 de ani de la lansare, Lucian Viziru urmează să colaboreze și cu Andra Gogan pentru melodia „Seara de Ajun”, cu care au cântat şi la Sala Palatului, în concertul de Crăciun al vedetei Disney.

Lucian Viziru a semnat cu PRO TV

Chiar artista povestea că este extrem de încântată de această colaborare și că speră ca piesa să ajungă direct la inimile publicului.

Iar asta nu este tot. Lucian Viziru a semnat și cu PRO TV și va juca în serialul Clanul, unde o vedem și pe Theo Rose. Acesta va fi unul dintre oamenii lui Bebe Măcelaru, însă preferă să nu dea pre multe detalii acum.

Cel mai probabil, acesta va fi implicat în cel de-al doilea sezon al serialului, având în vedere că primul sezon se termina în curând.

”Da, mă veţi vedea în ultimul episod din serialul «Clanul», dar mai multe nu vă pot spune acum. Vom vedea pe parcurs ce se va întâmpla”, a precizat Lucian Viziru, referitor la proiectele sale.

Augustin Viziru revine și el în forță. Acesta va face parte din distribuţia filmului „O secundă”, regizat de Octavian Iacob. De asemenea, actorul așteaptă și premiera unei alte pelicule regizate de Tudor Giurgiu, „Libertate”.